Asmenybė: sužinok apie save pagal savo NOSIES FORMĄ (FOTO)

Ar žinojai, jog tavo nosytė gali daug ką pasakyti ir apie tavo charakterį? Rask savo nosies formą ir paskaityk!

Riesta nosis. Nors riestos formos nosių savininkės atrodo tikros avelės, viduje jos turi parako. Jos dažnai tyli, tačiau kai prabyla, pasako tai, kas yra tikrai vertinga. Jos mėgsta pasiginčyti, tačiau nėra laikomos aršiomis. Riestą nosį turinčios panelės yra gudrios, joms sekasi tikslieji mokslai. Santykiuose su vaikinais riestų nosių savinininkės yra tikros valdovės - dažnai jos diktuoja sąlygas ir planuoja bendrą veiklą.

Riesta nosis
Riesta nosis
Fotolia nuotr.

Maža nosis. Mažos nosies turėtojos dažnai būna kiek nedrąsios, kuklios, tačiau jos yra labai atsidavusios santykiams. Jos myli žmones ir dažnai turi plačias širdis. Dėl savo mielų, mergaitiškų veido bruožų dažnai yra laikomos jaunesnėmis nei yra iš tiesų. Santykiuose su vaikinais joms reikia padrąsinimo,  ypač iš draugių pusės. Dažnai jos yra laikomos gana neryžtingomis, tačiau vienokiu ar kitokiu būdu savo tikslų pasiekia.

Maža nosis
Maža nosis
Fotolia nuotr.

Ilga, smaili nosis. Ilgos nosies savininkės ne veltui sakoma, jog yra smalsios. Joms būtina visada viską sužinoti pirmoms, todėl jos geriau ne pakalbės, o paklausys. Ilgą nosį turinčios panelės yra tos, kurioms svarbu išvaizda ir tai, kaip jos atrodo, todėl jos nemažai stengiasi, jog atrodytų dailios. Su vaikinais šios merginos neturi jokių tabu - vaikinai dažnai būna geresni jų draugai nei kitos panelės.

Ilga nosis
Ilga nosis
Fotolia nuotr.

Plati nosis. Jei turi ganėtinai plačią nosį su plačiomis šnervėmis, esi labai linksma asmenybė. Ko gero, daugelis tave laiko kompanijos siela. Tau lengva atsiverti, mėgsti bendrauti. Aplinkiniai sako, jog turi kažką, kas traukia akį. Esi ta, kuri nemėgsta vienatvės, todėl dažnai keliauji, eini į miestą, koncertus. Meilės srityje tau šypsosi sėkmė, turi daug gerbėjų.

Plati nosis
Plati nosis
Fotolia nuotr.

Labai siaura nosis. Siaurą nosį turinčios panelės yra tos, kurios visai nesidomi apkalbomis ar žvaigždžių pasauliu. Joms nerūpi blizgučiai ir dailūs apdarai. Siaurą nosį turinčios merginos yra gana dalykiškos, labai punktualios ir nėmėgsta iššūkių. Jos dievina ramybę, o geriausiai atsipalaiduoja prie ežero ar skaitydamos knygą. Santykiuose su vaikinais šios nosytės savinininkės yra griežtos - jei joms kažkas nepatinka, jos tuoj pat tai parodys.

Siaura nosis
Siaura nosis
Fotolia nuotr.

Romėniškoji nosis (tiesi, ilga). Šią nosies formą turinčios panelės ne veltui yra laikomos lyderėmis. Jos ryžtingos, žinančios savo tikslus, mėgsta viską planuoti ir gali įtūžti, jie viskas vyks ne pagal jų planą. Šio tipo nosį turinčios panelės rimtai žiūri į gyvenimą, mokslus, tačiau moka atsipalaiduoti. Pasimetusiomis jų tikrai nepavadinsi. Meilės srityje jos drąsios, iniciatyvios, joms nebaisu bendrauti. Jei parodysite, kokio dalyko galėtų bijoti šios nosies atstovės - nustebsime.

Romėniško tipo nosis
Romėniško tipo nosis
Fotolia nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis