5 merginų savybės, kurias vaikinai išaukština

Yra penkios merginų savybės, kurias vaikinai pritaiko tobuloms merginoms. Ar turi nors vieną iš jų?

1. Nepriklausomumas. Merginos, kurios turi savo gyvenimą, mėgstamą veiklą ir draugus, vaikinams patinka kur kas labiau nei tos, kurios prilimpa prie vaikinų ir neduoda jiems ramybės kiaurą dieną per parą. Mergina, žinanti savo vertę ir mokanti apginti savo nuomonę visada žavės vaikinus.

2. Mokėjimas bendrauti. Mokėjimas bendrauti tai nėra plepumas. Mokėjimas komunikuoti vaikinams siejasi su gebėjimu bendrauti įvairiomis temomis, maloniu balso tembru, geru humoro jausmu. Tikriausiai žinai, kaip vaikinams svarbu, ar moki bendrauti su jo draugais. Tikra tiesa - gražios merginos tinkamos trumpalaikiams santykiams, tačiau norėdamas ilgesnės draugystės, vaikinas rinksis tą, su kuria jam malonu bendrauti.

3. Supratingumas ir palaikymas. Dažnai vaikinai sako, jog juos būtina sutramdyti ir jais pasirūpinti. Iš tiesų, vaikinams svarbu jausti iš merginos sklindančią šilumą ir gerumą. Palaikymas bet kokiose situacijose irgi svarbus - juk būnant kartu iškyla ir sunkumų, kuriuos būtina spręsti kartu.

4. Meilė sau. Pasitikėjimas neatsiejamas nuo meilės sau (žinoma, ne narciziškos...). Vaikinai mato, kuri panelė save myli, o kuri nuolat save regi kaip negražią, negebančią tinkamai bendrauti, nors taip visai ir nėra.  

5. Ištikimybė. Merginos, mėgstančios flirtuoti su dauguma vaikinų, patinka nebent tik tiems, kurie taip pat yra drėbti iš to paties molio. Jei vaikinas ieško rimtos draugystės, į nerūpestingą panelę jis nežiūrės. Vaikinams svarbu, jog mergina būtų atsidavusi ir rūpestinga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis