5 žvaigždės, kurios be makiažo yra neatpažįstamos (FOTO)

Makiažas daugelį merginų paverčia gulbėmis. Liūdna tik tai, jog kartais be makiažo kai kurias merginas sunku atpažinti. Lygiai taip pat yra su žvaigždėmis - pamatę jas be makiažo gerbėjai nustėra. „Visai kitas žmogus!“, „Ji neatpažįstama“, - sako jie ir yra teisūs, nes kai kurios žvaigždės be kosmetikos visai neatskiriamos.

Taigi, kokios yra 5 žvaigždės, kurias be makiažo vargu ar pažintume gatvėje?

Khloe Kardashian

Khole Kardashian - ne vienintelė Kardashian klano atstovė, kuri nevengia grožio procedūrų, o chirurginis peilis jai visai nebaisus. Tačiau net ir brangiausios procedūros negali garantuoti grožio dvidešimt keturias valandas per parą. Paparaciai užfiksavo Khloe, išeinančią iš sporto salės tikrai ne pačioje geriausioje formoje - prigludę plaukai, išbalęs veidas jai tikrai neprideda grožio. O štai su nepriekaištingu makiažu ir šukuosena Khloe atrodo visai kitas žmogus!

Nors garsiąją manekenę esame pratusios matyti su nepriekaištingu makiažu ir profesionalų gražinta šukuosena, pati Tyra niekuomet nebuvo ta, kuri bijo tikrosios savęs. Dar visai neseniai ji savo Instagramo profilyje pasidalino nuotrauka, kurioje ji, smagiai nutaisiusi miną, pozuoja be lašo kosmetikos. Regis, į kritiškus komentarus, kurie pasipylė po šios nuotraukos, garsusis modelis yra linkęs numoti ranka. Ko jau ko, tačiau pasitikėjimo savimi Tyrai tikrai netrūksta, galbūt todėl ji taip ir žavi gerbėjus?

Tyra Banks
Tyra Banks
Vida Press

Ashtono Kutcherio mylimoji, aktorė Mila Kunis ne kartą yra prisipažinusi, jog priaugusi keletą kilogramų, be kosmetikos ir su sportiniu kostiumu ji jaučiasi daug geriau nei su tona makiažo bei prabangiomis suknelėmis. Vis dėlto kritikai teigia, jog be makiažo ji - eilinė mergina, o štai paryškinusi savo bruožus ji atrodo stulbinamai. Mūsų nuomone, jei Mila, atrodanti paprastai, jaučiasi puikiai, kam tuomet save kankinti?

Mila Kunis
Mila Kunis
Vida Press

Ši šviesiaplaukė aktorė visą gyvenimą atidžiai rūpinasi savo kūno ir veido grožiu, tačiau be makiažo ji atrodo kiek blankoka. Gwyneth veido bruožai nėra ryškūs, todėl be makiažo ji tampa nepastebima. Ir priešingai - paryškinus jos gražiausius bruožus, galima laikyti ją viena gražiausių aktorių.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Vida Press

Azijietiško kraujo turinti aktoriukė yra ryški ir charizmatiška asmenybė. Vis dėlto be makiažo ji tampa paprasta mergina, į kurią vargu ar gatvėje atkreiptumėme dėmesį. Kita vertus, kai turi tokius ryškius bruožus, gal ir neverta kiekvieną dieną ryškinti jų kosmetinėmis priemonėmis. Vis dėlto vakarėliuose Vanessa dažnai tampa fotografų numylėtine - ilgi, sveiki plaukai, švytinti oda ir nuostabi šypsena pakeri ne vieną.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis