Vaikinai išduoda: laikantis šių punktų lengva susirasti vaikiną

Kas geriau jei ne patys vaikinai žino, kur juos surasti bei kaip juos užkalbinti? Todėl semkis informacijos iš jų žinių bagažo ir pabandyk pritaikyti žinias praktikoje.

Eik visur, kur tave kviečia

Jei nori iš tiesų greitai susirasti vaikiną, sedėjimas namuose yra pats blogiausias variantas. Priimk visus draugų kvietimus - ar tai būtų kvietimas į pikniką, ar į koncertą, o gal į mados renginį. Nenumok ranka į pasiūlymus, nesvarbu - ar ten bus daug vaikinų. Dažnai vaikinai su merginomis susipažįsta netikėčiausiose vietose. Bet aišku, didesnė tikimybė, jog surasi vaikiną didelėje kompanijoje.

Užmegzk akių kontaktą

Žiūrėjimas į akis veikia tarsi patys geriausi magijos burtai. Nebūtina stebeilyti į vaikiną, tačiau mesti subtilų žvilgsnį būtų pats tas. Vaikinai pataria - jei vaikinas į tave pirmas meta žvilgsnį, nebijok ir atsakyk jam tuo pačiu. Gali ir nusišypsoti. Beje, vaikinai iš karto pastebi, jei šypsena sukaustyta. Momentui neįsakysi, tačiau pasistenk išlikti atsipalaidavusi ir rami.

Parodyk jam dėmesį

Jei jau susipažinai su patinkančiu vaikinu, nelauk, jei jis žengs žingsnį pirmas. Kaip bebūtų, riterių ir damų laikai jau praeityje, todėl parodyk dėmesį pirma - tai gali būti pirmas žingsnis link romantiškesnių jausmų. Būk maloni, šiek tiek paflirtuok, pagirk jį, pasakyk komplimentą. Patikėk, vaikinai tiesiog lydosi nuo komplimentų - tai patvirtins ne vienas. Ypač jiems patinka, kai pagiriama jų veikla, darbas ar asmeninės savybės. Ar žinojai, jog vaikinams kiek svetimos pagyros apie jų aprangą? Tačiau tai irgi priklauso nuo vaikino.

Nebijok atsiverti

Kalbėjimas, kalbėjimas ir dar kartą kalbėjimas. Daugelis vaikinų patvirtins, kad merginų išvaizda - tik gražaus obuolio išorė, nors viduje gali knibždėde knibždėti kirminukų. Todėl nesistenk vaikino ieškoti visas pastangas dedant į savo išorinio grožio tobulinimą - privalai su vaikinu būti atvira. Bet kuris vaikinas pasakys, jog nuoširdi ir atvira panelė juos žavi daug labiau nei tuštutė gražuolytė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis