Pirmas rudens savaitgalis: kur nueiti, ką nuveikti?

Ar jau spėjote įsivažiuoti į darbų vėžes? Jeigu taip, tuomet Jums tikrai reikia atsipūsti po darbo savaitės ir užmesti akį į savaitgalio pasiūlymus. Daugybė renginių, koncertų ir kitų pramogų laukia sugrįžusių poilsiautojų ir studentų – vien dėl to galima mylėti rudenį!

Penktadienį pasitikime griausmingai – Džem pub’e groja roko grupė AC/DC Project! Tai grupė, suvienijusi profesionalius Lietuvos roko muzikantus, atliekanti legendines australų grupės AC/DC kūrinius ir jau daugelį metų sėkmingai koncertuojanti Lietuvoje ir Europoje. Visiems žinomos dainos, trypti į ritmą kviečianti muzika ir gera kompanija aplink – visa tai jau šį penktadienį.

Liverpool Indie/Rock baro komanda rudenį pasitinka kaip reikiant – penktadienio vakarą baro sceną dalinsis net dvi grupės - Elektroninis Baltasis Kiras ir Aistė Broken Leg! Esate girdėję apie Baltąjį Kirą, o apie elektroninę šios grupės versiją ne? Būtinai papildykite savo žinias – tai tin intriguojanti Baltojo Kiro versija: įprastus instrumentus pasitinka sintezatoriai ir kompiuterio elektronika, palydimi jamminimo vokalu. Aistė Broken Leg save pristato kaip grupę, grojančią indie avan-garde muziką, kurioje sutelpa ypatingas nuoširdumas, unikali energija ir savito požiūrio į pasaulį įkvėpti tekstai. Tobulo vakaro tobula atmosfera – jau šį penktadienį Liverpool Indie/Rock bare!

O štai pasiūlymas vakarėlių liūtams (ir liūtėms, aišku) - Mojo Lounge Vilnius šį penktadienį vilioja pas save šūkiu “New Season - New Style - New Home!”. Po karščiu alsuojančios vasaros Palangoje Mojo Lounge parsineša visą sukauptą energiją, vasaros kaitrą ir įspūdingas naktis į sostinę Vilnių. Atnaujintas interjeras, naujas baras, dar daugiau sėdimų VIP zonų, patobulinta garso bei apšvietimo sistema – visa tai laukia Jūsų dėmesio šį penktadienį. O kur dar geras klubo draugas Serge On Sax bei sparčiai populiarėjantys Dapa Deep ir jų užburiantys ritmai bei gera energija. Rezervuojam staliukus ir kviečiamės draugus!

Tuo tarpu Kaune su nauju sezonu startuoja Taboo klubas. Čia sezono atidarymas vyks kartu su Juste Starinskaite, Vytautu Morkumi bei bus gausu kitų energingų pasirodymų. Vakaras, prasidėjęs jausmingu J. Starinskaitės koncertu Taboo terasoje, toliau persikels į Taboo klubo erdves, kur jus pasitiks V. Morkus, Victor Jay bei Rex Novus. Tad visiems, kam jau yra sukakę 21 metai, nusimato smagus vakarėlis, kuris, tikime, tikrai neprailgs.

Šeštadienį popiet vilniečius ir miesto svečius (o jų tikrai bus, juk mieste šėlsta Sostinės dienos!) kviečiame smagiai pasišokti pagal džiazo ritmą. Lindyhop.lt klubas labai rimtai nusiteikęs parodyti miestui, kas yra tas lindyhopas. Gera nuotaika, smagi muzika, žavi šokėjų apranga – net nepastebėsite, kaip patys būsite įtraukti į šokių sūkurį! Tad visi, norintys išmokti šokti ar tik šiaip pamiklinti kojas po sočių dienos pietų, laukiami Kudirkos aikštėje, 14 val. P.S.: galiojantis aprangos kodas – šypsena!

Žmonės kalba, kad būti pirmakursiu vienas geriausių jausmų pasaulyje. Pirmi žvilgsniai į žmones, kurie nesusipratę kaip ir jūs, linkstančios kojos atsistojus prieš auditoriją, truputį virpantis balsas – ir visa tai tik dėl to, jog savaitgalį siautėte puikiam vakarėlyje! Klubas Opalocka kviečia negadinti pirmakursių tradicijų ir sudalyvauti “Freshman” vakarėlyje, kuriame susitiks tiek jauni, tiek patyrę trepsėtojai ir šoks iki pat ryto. Naujas pažintis renkam jau šį šeštadienį.

Na, o kas norite šeštadienį sutikti sportiškai, užsukite į Liaudies buities muziejų Rumšiškėse, kuriame vyks Dviračių žygis. Jo metu ne tik užsiimsite aktyvia sportine veikla, bet taip pat pažinsite etnografinius regionus. Dviratininkai nuo muziejaus ūkinių vartų startuos 12 val., apvažiuos Aukštaitijos gatvinį rėžinį kaimą ir vienkiemį, pasuks į Dzūkijos bendrę ir aplankys sodybą, kurioje apsistodavo gamtininkas prof. Tadas Ivanauskas. Toliau dalyviai susipažins su Suvalkijos sodyba, suks link Žemaitijos, ten pat aplankys apžvalgos bokštą, nuo kurio atsiveria nuostabus Kauno marių vaizdas ir galiausiai finišuos muziejaus miestelyje. Trasos ilgis (7,5 km) bus nuvažiuotas nejučiomis, o kur dar paskatinimai įvairiais prizais ir palaikančiųjų šūksniai! Jau šį šeštadienį visi norintys dalyvauti kviečiami registruotis muziejuje, 11 valandą.

Nors vasara oficialiai baigta, bet laisvalaikio aruodas pilnas renginių! Atsipūskite po darbų ir mokslų – Kur.lt svetainėje rasite daug pasiūlymų, ką nuveikti mieste, kokiuose spektakliuose apsilankyti ir kuo nudžiuginti save ir savo artimuosius. Kur.lt – už turiningą laisvalaikį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis