Tai sukrečia: grožio vlogerė atskleidė paslaptį, kuri supurtė pasaulį (VIDEO)

Grožio vlogerė Jordan Bone „Youtube“ kanale turi apie 35 tūkstančius sekėjų. Regis, ji niekuo nesiskiria iš kitų garsių grožio meistrių, vis dėlto makiažą ji atlieka kitaip nei visos.

Daugelis jos sekėjų, prieš sužinodami priežastį, kodėl Jordan taip keistai valdo rankas, atlikdama makiažą, bjauriai atsiliepė apie jos savitumą.

Po jos vaizdo įrašais pasipylė komentarai, kurie toli gražu nėra skatinantys ar giriantys - priešingai, žmonės klausė, kodėl mergina negali atlikti makiažo kaip visos kitos garsios vlogerės.

Vis dėlto visai neseniai Jordan atskleidė paslaptį. Pasirodo, prieš dešimt metų ji pateko į avariją, kuri paralyžiavo abi jos rankas, todėl ji negali jų tinkamai valdyti. Maža to, paralyžiuota po avarijos liko ir jos nugara, todėl ji negali, pavyzdžiui, pasidaryti sau šukuosenos, tačiau rado būdą, kaip atlikti sau makiažą.

Ir štai rezultatas - dabar ji populiari grožio vlogerė, kurios vaizdo įrašus stebi tūkstančiai. Ji be vargo atlieka makiažą ir net tobulai akių pieštuku nupiešia liniją virš vokų, ko nepavyksta padaryti ir sveikoms merginoms! Dabar, kai mergina atskleidė ir paslaptį apie savo negalią, jos sekėjų skaičius, ko gero, dar labiau išaugs.

Jautrus ir sukrečiantis vaizdo įrašas, kuris atskleidžia, kiek daug gali žmogaus valia ir ryžtas:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis