3 rudens šukuosenos, kurios nepaliks abejingų (FOTO) (PASIDARYK IR TU)

Ar ir tau pritrūksta šukuosenų idėjų keliaujant į mokyklą? Kiekvieną rytą bandai sumąstyti, kokią šukuoseną pasidaryti, tačiau tavo fantazija kiek išsekusi? Išbandyk įdomius kasų pynimo variantus!

Idėjomis tavo rudens sezono šukuosenoms dalinasi Indrė, kuri savo Facebooko paskyroje Plaukų pynės pagal Indrę merginas džiugina įvairiausiomis šukuosenomis.

Tavo dėmesiui - trys šukuosenos, kurios demonstruoja skirtingus kasų pynimo būdus. Eksperimentuok ir išbandyk kažką naujo!

ŠUKUOSENA NR. 1. Tai šukuosena, kuri tiks tiek einant į mokyklą ar universitetą, tiek ir vakare keliaujant su draugais į miestą. Toks šukuosenos variantas tinka ir ilgaplaukėms, ir trumpesnius plaukus turinčioms panelėms.

Kaip atlikti šią šukuoseną?

Plaukus padaliname į dvi lygias dalis. Paėmus plaukų sruogą, ją padaliname į tris dalis ir piname išvirkščią kasą.

Taip tęsiame iki galvos vidurio paimant po sruogą is kasos šonų.

Priėjusios galvos vidurį kasą pabaigiame paprastu pynimu. Analogiškus veiksmus atliekame ir su kita galvos puse. Supynus abi puses vienodai kasas „ištampome“. Šis veiksmas kasai suteikia apimties.

Atlikus šiuos veiksmus turime sujungti dvi kasas i vieną. Vieną kasą uždedame ant kitos ir sujungiame segtukais.

Šukuoseną sutvirtiname plaukų laku.

P.S. Jeigu norite, galite pasukti plaukų galiukus.

ŠUKUOSENA NR. 2 - originalusis kasos pynimo variantas, kurį atlikti nors ir užtrunka, bet atrodo pritrenkiančiai! Kaip atlikti šukuoseną?

Paaiškinimas:

Visus plaukus sušukuojame ant vieno šono. Nuo viršugalvio paėmusios plaukų sruogą ją skiriame į dvi dalis ir piname vadinamąją „žuvies uodegą“ ( iš kairės sruogelės šono imame mažesnę sruogelę ir dedame ją į dešinės sruogos pusę. Toliau imame sruogelę is dešinės pusės šono ir dedame į kairės sruogos pusę). Taip piname toliau priimdamos po sruogelę plaukų, likusių šonuose.

Piname toliau ir kasą užbaigiame ties plaukų galiukais.

Šukuoseną sutvirtiname plaukų laku.

Šukuosena nr. 3 - puikus variantas toms, kurios nori kiek egoztiškesnio kasų varianto. Beje, labai tinka toms, kurios yra šviesiaplaukės! Kaip šukuoseną atlikti?

Plaukų perskyrimą padarome ant šono. Šone, kuriame mažiau plaukų paimame sruogą ir padaliname į tris dalis.

Taip piname išvirkščią kasą, priimant po sruogą laisvų plaukų.

Pynimą baigiame paprasta kasa ties plaukų galiukais. Likusią kasą paslepiame užkišdami ją už kitų supintų plaukų ir prisegame segtukais.

Kad kasa būtų didesnė ir gražesnė ją „ištampome“.

Priekyje esančius trumpesnius plaukus ištempiame ir paliekame, jog kristų ant veido. Šukuoseną sutvirtinime plaukų laku.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis