5 magiški dalykai, kurie kiekvieną padarys protingesne

Nors proto taip lengvai neįgysi, vis dėlto egzistuoja penki dalykai, kurie iš karto padarys tave protingesne ir išmintingesne. Pabandom?

Balta spalva. Moksliškai įrodyta, jog tos, kurios dažnai renkasi baltų spalvų drabužius, gali atrodyti protingesnės. Tad kodėl tau į mokyklą ar universitetą nepasirinkus baltų marškinių?

Knygos kambaryje. Nesvarbu, jog tavo kambaryje pilna knygų, kurias tu dar tik ruošiesi skaityti arba perskaitei ne iki galo - knygų apsuptis visuomet tave motyvuos stengtis ir nuolat primins, jog verta skaityti.

Ramus balso tonas. Kuo ramiau ir užtikrinčiau kalbi, tuo atrodai protingesnė. Be to, juk ir pati nesinervindama ir nekeldama tono jautiesi saugesnė bei tvirtesnė.

Aplink tave - išmintingi žmonės. Jei apsupsi save žmonėmis, kurie skatins tave mokytis, tobulėti ir viskuo domėtis, ne tik aplinkiniams atrodys protingesnė, bet ir pati jausiesi geriau.

Atsakymų ieškojimas. Dažnai mes tiesiog patingime ieškoti atsakymų į kai kuriuos klausimus. O veltui, mat atsakymų ieškojimas ne tik mums duoda nemažai žinių, bet ir suteikia mums pasitikėjimo savimi. Juk ieškodamos, klausdamos ir teiraudamosis mokomės drąsos bei ryžto.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis