Savaitgalio renginiai: tikrai išsirinksi, ką nuveikti

Ka gi, darbai sutvarkyti, tad galima prisėsti ir prie smagių dalykėlių, pavyzdžiui - plano savaitgaliui! Kaip visi žinome, gerus rezultatus reikia skatinti, tad pasiskatinkime ir išsirinkime, kokiu renginiu čia save nudžiuginus… Beje, jūs juk žinote, kad visus geriausius paskatinimus turi Kur.lt?

Ieškote šio to nekasdieniško, truputį hipsteriško ir tikrai atpalaiduojančio renginio? Tuomet “(Re)Start: urbanistinis skaitymo festivalis” skirtas būtent jums! Jaukiai įsikūręs Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos vidiniame kiemelyje, festivalis, rugsėjo 11–12 ir 18–19 dienomis, laukia mėgstančių skaityti ir klausyti. Lankytojų laukia susitikimai, kūrybiniai ir edukaciniai užsiėmimai, poilsio erdvės ir unikali vieta dalintis savo kūrybine ir skaitymo patirtimi bei klausytis skaitymų bei įvairių atlikėjų pasirodymų. Tad apsibrėžkite šias dienas kalendoriuje ir, jeigu ne šiandien, tai kitą savaitgalį būtinai apsilankykite.

Mėgstantiems gerus vakarėlius turime net du penktadienio ypatinguosius! Disco 311 Buddha organizuoja Back To 90's su Egidijumi Sipavičiumi. Jaunatviškas, žaismingas, su dar daugiau patirties ir dar daugiau energijos – toks šio vakaro svečias, scenos grandas Egidijus Sipavičius, kuris žada sudrebinti Buddhos sienas jau šį penktadienį.

O tiems, kas ieško kitokių penktadienio ritmų – El Quadro ft. Alvaro Hernandez koncertas! Penktadienį atvykite į Tamsta Club ir nusikelkite į karščiu alsuojančią Pietų Amerikos pakrantę! Ispaniška rumba ir bossa nova ritmai pakvies aistringiems šokiams ir leis pamiršti, jog už lango lietuviškas ruduo. Tad rezervuokite staliukus ir gerą nuotaiką penktadieniui ir Lotynų Amerikos ritmams.

Šį šeštadienį kviečiame visus atgal į miestą, nes šiandien čia vyks Gatvės Kultūros Diena. Jeigu žinai, kas yra beatmakingas, bike polas ir bmx – tu privalai čia būti! Jeigu nežinai – puiku, nes tai renginys, kuriame tikrai pasisemsi gatvės kultūros žinių. Renginyje bus plačiau apžvelgta lietuviška miesto kultūra, saviraiška per muziką, sportą, šokį, meną ir judėjimą – visa tai, kas augina kūrybišką, konkurencingą ir veiklų jaunimą. Nuo krepšinio iki regbio, nuo bmx iki riedlenčių, nuo koncertų iki paskaitų – viskas vienoje Ogmios mieste erdvėje. Dalyvauk, nes tu esi miestas ir jo kultūra!

Praėjusį trečiadienį startavęs šiuolaikinio cirko festivalis “Naujojo cirko savaitgalis” pristato pasaulines cirko žvaigždes ir dar tik pirmuosius žingsnius žengiančius artistus! Per šešias kvapą gniaužiančių pasirodymų kupinas dienas pristatomi net devyni cirko spektakliai, kuriuose bus akrobatinių triukų bei žongliravimo meno, įvairių emocijų sukeliančių istorijų bei įspūdingų akimirkų. Apsilankę šiame festivalyje suprasite, jog cirkas gali būti ne tik pramoga vaikams, bet ir meno rūšis visiems, mėgstantiems nekasdienius reginius. Tad šeštadienio popietę būtinai skirkite šiai meno rūšiai ir išvyskite tai, kas nenusakoma jokiais žodžais.

Dėmesio visiems sveikų (ir nelabai) įdėjų šalininkams – jūsų akims ir gomuriui - Nealkoholinių kokteilių šventė! Gera kompanija, muzika ir nealkoholiniai kokteiliai – jau šį šeštadienį Piano Lt terasoje. Beje, visi, įsigiję bilietą, gausite kokteilį dovanų bei galėsite tapti pačio populiariausio nealkoholinio kokteilio „Mojito“ rekordo dalyviais. Šventėje skambės „Subtilu-Z“ džiazo, tango, estrados ir akademinės muzikos garsai, prasimankštinti kvies „Sveikas miestas“, o profesionalūs barmenai prie ledo baro pademonstruos tikrą šou, kaip reikia gaminti spalvingus ir sveikus gėrimus. Tad visi, nepriklausomai nuo amžiaus, fizinio pasirengimo ar skonių receptorių, kviečiami dalyvauti šioje šventėje ir mėgautis tikru skoniu!

Naujausi renginiai, populiariausi koncertai ir smagiausios pramogos – visa tai Kur.lt pramogų ir renginių portale. Ateik ir išsirink, kur pramogausi šiandien!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis