Interneto naujiena, kuri pakeis tavo kasdienybę

Ar esi susidūrusi su dilema, jog norėdama sureaguoti į kokio nors žmogaus įrašą ar nuotrauką Facebooko tinkle, privalai spausti išskirtinai like mygtuką? Tarsi patinka, tačiau iš tiesų ne... Ko gero, ne kartą suglumai!

Tokiems nesusipratimams Facebookas skelbia galą. Populiariausio socialinio tinklo įkūrėjas Markas Zuckerbergas dar vakar visiems viešai paskelbė, jog pagaliau socialiniame tinkle bus įdiegta dislike paspaudimo ypatybė!

„Žmonės mane klausė apie dislike funkciją metų metus. Pagaliau galiu tvirtai teigti, jog mes intensyviai dirbame ties tuo ir gali būti, jog visai greitai Facebooko naudotojai turės dvi galimybės - ir spausti like, ir dislike“ , - teigė Markas.

Vis dėlto šios Facebooko funkcijos įvedimas jau dabar kelia didelę sumaištį. Tinklo kūrėjai nesiekia dislike paspasudimo paversti neapykantos ar negatyvumo skleidimu, nes ir patys ne kartą prisipažino, jog tokia Facebooko funkcija gali sukiršinti tinklo naudotojus.

Ateitis parodys, ar pasiteisins dislike sukūrimas. Visgi tokios permainos - labai įdomios ir mes su nekantrumu jų laukiame!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis