Nauja PANELĖ: spalio numeryje – jautrios istorijos

Spalis – jaukiausias rudens mėnuo. Metas, kai norisi džiaugtis besikeičiančia gamta, trumpam pabėgti nuo mokslų ir darbų ir tiesiog daugiau laiko skirti namams, draugams ir jaukius vakarus skirti sielos penui.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

PANELĖ spalio numerį dedikavo draugų istorijoms. „Draugai juk būna visokie. Draugai-bendraklasiai, draugai-kolegos, draugai-guodėjai ar draugai-patarėjai. Šį mėnesį dalinamės tikromis tikrų draugų istorijomis, kurios, tikimės, sušildys vis vėsesniais rudens vakarais“, – spalio numerį pristatė PANELĖS vyr. redaktorė Vytautė Žališkevičiūtė.

Viršelio mergina – Lietuvos labdaros superheroje vadinama Ieva Krivickaitė, akcijos „Nusiskusiu plaukus dėl sergančių vaikų“ pradininkė. Vos 17 metų plungiškė sugebėjo surinkti daugiau nei 30000 eur aukų sergantiems vaikams, už kuriuos bus perkami nekompensuojami vaistai bei pildomos vaikų svajonės. Glaudžiai su sergančiais vaikais bendraujanti Ieva savo viršelio interviu pasakoja, ką reiškia bendrauti su mažaisiais, sergančiais vėžiu, kaip ji tapo gerąja ligoniukų fėja ir kodėl jiems organizuoja atsisveikino su plaukais šventes. „Meilė gali šį tą pakeisti“, – sako Ieva.

Kas Lietuvoje nežino garsiųjų Kaikarių? O štai vienturtė jų dukra Kristė viešumos vengia ir tėvų populiarumo spinduliuose šildytis visai netrokšta. Genetiką studijuojanti Kristė – netipinė mergina: vietoj vakarėlių ji renkasi ramybę, mėgsta fantastinius ir juodojo humoro filmus bei priešinasi mamos išrinkoms suknelėms. „Tėvų nepasirinksi. Ir ačiū Dievui!“, – sako pirmąjį atvirą interviu PANELEI skyrusi Kristė Kaikarytė. Dukros atvirumas nustebino net ir mamą Kristiną!

Į PANELĘ sugrįžo režisierius Romas Zabarauskas, kuris apžvelgia daug diskusijų sukeliančias temas. Spalio numeryje – Romo pasvarstymai ir pokalbiai su pašnekovais tema „Draugystė dėl naudos“. Kodėl visi apsimeta, kad nėra susidurę su draugyste dėl naudos, o kai jais pasinaudoja, verkia kamputyje? Aiškinasi Romas, o jo atradimus skaitykite rubrikoje „Romo žodis“.

Rubrikoje „Užsiėmusi“ – įdomiausius darbus dirbančios ir įkvepiančios herojės. Nuo vaikystės maisto gaminimu susižavėjusi Rūta ilgą laiką ieškojo savo kelio į restoranų pasaulį. Ir štai vieną dieną jos gyvenimas apsivertė aukštyn kojom: Rūta tapo picų meistre, o vėliau ir vieno iš „Jurgis ir drakonas“ restoranų virtuvės šefe! Alkaniems Rūtos interviu geriau neskaityti :)

Ką gali tikra meilė? Tikra meilė įveikia visas negandas, o kartais ji tokia stipri, kad nugali net... komą. Studentų Grigo ir Auksės meilės istorija verta filmo: po baisios motociklo avarijos gydytojai Grigui pranašavo blogiausią. Nuo ligononės lovos nė per žingsnį nesitraukusi Auksė tikėjo, kad jos mylimasis, 17 dienų praleidęs komoje, pabus, atsikels ir jie amžinai bus laimingi. Auksės tikėjimas neapvylė: mylimasis, tik per plauką išvengęs mirties, šiandien šypsosi laikydamas jos ranką. Apie viską nugalinčia meilę, tikėjimą ir rūpestį skaitykite rubrikoje „Parama“. Turi problemą? Rašyk info@panele.lt ir galbūt galėsime tau padėti.

Laukiamiausia spalio šventė – Helovinas! Šįkart PANELĖJE rasi ne tik „Grimo akademijos“ meistrų tau siūlomus šventinius makiažus, bet ir kostiumus, kuriuos susikursi tiesiog iš savo spintos turinio!

TAIP PAT NUMERYJE:

Jauniausias Lietuvos tinklaraštininkas
Motyvacija: kaip pagaliau pradėti sportuoti?
Ar verta dėl vaikino aukoti mokslus?
Laiko planavimo pradžiamokslis
Nauja rubrika „PANELĖ bando“ – kokį iššūkį priims redakcija?
Spalio mados atradimai

Spalio numeris – prekyboje jau nuo spalio 6 dienos.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis