Johnny Deppo dukra - per liekna net podiumui?! (FOTO)

Grasiojo aktoriaus Johnny Deppo ir gražuolės manekenės Vanessos Paradis dukra Lily Rose Depp sparčiai kyla modelių karjeros laiptais. Ji jau pasirašė kelias labai reikšmingas sutartis su modelių agentūros vadovais.

Nenuostabu, juk turint tokius nepriekaištingus genus ir garsių tėvų užnugarį įžymumas yra garantuotas.

Ją jau graibsto tokios visame pasaulyje garsios kompanijos kaip Chanel, o štai Paryžiaus mados savaitėje ji nesidrovėdama fotografavosi su vienu žymiausių dizaineriu Karlu Lagerfeldu.

Atrodo, Lily Rose Depp turi viską, ko reikia modelio išvaizdai - gilias akis, tobulas lūpas ir liekną figūrą. Vis dėlto kai kurių gerbėjų nuomone, Lily Rose Depp sudėjimas kiek per lieknas.

Iš tiesų, pasirodžiusi Paryžiaus mados savaitėje ji drąsiai demonstravo savo itin liekną figūrą, pasipuošdama trumpute palaidine, kuri atidengė jos pečius.

Lily Rose
Lily Rose
Vida Press

Lily Rose
Lily Rose
Vida Press

Žinant, jog merginai tik šešiolika metų, tokia apranga daugeliui pasirodė kiek stebinanti. Tačiau vis dėlto pasigirdo ir kitų nuomonių - kiti gyrė Lily Rose už nepriekaištingą stiliaus pojūtį ir teigė, jog jis, ko gero, bus paveldėtas iš savo elegantiškosios mamos Vanessos Paradis.

Lily Rose
Lily Rose
Vida Press

Sunku spekuliuoti apie vidinį Lily Rose Depp pasaulį - regis, ji atrodo laiminga ir savimi patenkinta. Vis dėlto nemažai žmonių teigia, jog taip anksti pradėti modelio karjerą gražuolei nebus į naudą.

Dar vasaros pradžioje daugelis stebėjosi, kaip tokiai jaunutei merginai jau yra leidžiama pozuoti reklamose, kuriose mergina tikrai nėra pateikiama kaip paauglė.

Vis dėlto Lily Rose turi stiprų užnugarį - tiek jos tėtis, tiek mama visuomet ją palaikys. O ateitis parodys, kaip seksis šiai gražuolei.

Lily Rose
Lily Rose
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis