4 geriausi būdai, kurie padės lengviau parodyti simpatiją

Dažnai trūksta ryžto parodyti savo tikruosius jausmus? Kažkas tau labai patinka, tačiau nedrįsti jam atskleisti savo jausmų? Ką patariame tau daryti, skaityk apačioje.

1. Dažniau juokis. Tai nereiškia, jog turi kvatoti it pašėlusi iš kiekvieno vaikino sakinio, tačiau daugiau šypsotis tikrai verta. Šypsena teigiamai veikia kiekvieno žmogaus atžvilgiu, o vaikinus linksma mergina traukia it magnetas.

2. Nebijok akių kontakto. Dauguma merginų kažkodėl vengia akių kontakto su vaikinu. Joms atrodo nedrąsu žiūrėti jam tiesiai į akis. Aišku, stebeilyti į vaikiną tikrai nėra gražu, tačiau retkarčiais užmesti žvilgsnį - rekomenduotina, ypač jei sieki vaikinui aiškiai parodyti simpatiją.

3. Dažniau prisilieski. Tai nereiškia, jog turi vaikiną nuolatos čiupinėti ir imti už rankos. Ne toks į akis krintantis prisilietimas - tiltas į tavo simpatijos užkariavimą. Nebūk šaltoji ledi, nejučiomis paliesk jo ranką. Sako, jog jei simpatija tikra, vaikiną nutvilkys simpatijos žaibai!

4. Stenkis bendrauti atsipalaidavusi. Jei save varžysi, pokalbis tikrai nebus pats nuoširdžiausias, o ir vaikinas jausis nejaukiai. Todėl pamiršk, jog prieš tave sėdi tavo simpatija. Ar žinojai, jog jei kažko bijai, pabandyk įsivaizduoti priešais sėdintį ar stovintį žmogų su... apatiniais arba juokinga pižama. Gal tokia gudrybė pavyks ir bendaujant su vaikinu?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis