3 gundantys ir žaismingi įvaizdžiai Helovinui (FOTO)

Per Helovino šventę neprivalai tapti pamėklišku skeletu, kraugere vampyre ar kita pabaisa. Gali atrodyti mielai, žaismingai, bet išlikti vilioke. Siūlom tau 3 šarmingus įvaizdžius.

Stirnaitė

Susikurk romantiškos stirnaitės įvaizdį pasipuošusi margais kailiniais ir pasidariusi pasakišką stirniuko Bembio makiažą. Pridėk šiek tiek romantiškų prieskonių plaukus papuošusi gėlėmis, auksiniu lankeliu ir ausytėmis, susuktomis iš kasų. Gundanti detalė - ilgaauliai, puiku, jei pavyks rasti ilgesnius virš kelių.

Kailiniai iš asos.com - Ltd

Ilgaauliai ir aksesuarai iš asos.com - Ltd

Katytė

O tiksliau koketiška leopardė. Kaip pasidaryti leopardinį makiažą, pamatysi vaizdo klipe. Būtent makiažas ir yra svarbiausias įvaizdžio žingsnelis, paversiantis tave plėšria katyte. Dėliodama aprangą nepersistenk, gali vilkėti leopardinio audinio suknutę ar vieną drabužį, pavyzdžiui, sijonėlį, tampres. Tačiau šaunus sprendimas ir neutrali apranga pagyvinta viena kita detale: ausytėmis, leopardiniu šalikėliu arba aulinukais. Nepamiršk nagų, čia labiausiai tiks juodas lakas.

Drabužiai iš asos.com - Ltd

Aksesuarai iš asos.com - Ltd

Elniukas

Tai žaismingas įvaizdis, kurį susikursi ypač greitai. Svarbiausi makiažo akcentai - tamsi elniuko nosytė ir viliokiškos padūmavusio efekto akys. Galbūt pavyks rasti lankelį su ragais, o jei ne, pasipuošk kailinėmis ausinėmis, skrybėlaite ar pūkuotu plaukų aksesuaru. Aprangą pagyvink kailio apykakle ir kailiu dekoruotais bateliais.

Drabužiai iš asos.com -Ltd
Aksesuarai ir batai iš asos.com - Ltd

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis