6 pamokos, kurias išmokstame, kai daug kartų įsimylime

Jei gyvenime ne kartą pasakei žodį iš „m“ raidės, be abejonės, patyrei ir tikrą, ir netikrą meilę. Pats metas atskiri vieną nuo kitos.
Nesi blogas žmogus, kuris švaistosi žodžiais negalvodamas, tiesiog esi beviltiškas romantikas, kuris nuolat ieško sielos draugo. Kelionė dažniausiai būna ilga.

1.Žodžiai „aš tave myliu“ nebūtinai reiškia, kad jauti meilę.
Pirmuose santykiuosi gali būti labai smagu sakyti šiuos tris žodžius, tačiau taip sakai, nes manai, kad tai privaloma draugystės dalis. Kai esi jaunas ir naivus, dažnai to nenorėdamas meluoji sau ir vaikinui ar merginai. Dabar gali prisiminti ir smagiai pakrizenti.

2.Nepriversi savęs pamilti.
Buvo taip, kad kitas prisipažino tave mylintis, o tu nejautei to paties, bet dėl kaltės stengeisi pajusti švelnius jausmus, galiausiai netgi patikėjai, kad kažką jauti. Bėda, kad iš karto supratai – negalėsi partneriui atsakyti tuo pačiu, kad ir kaip stengtumeisi save įtikinti.

3.Tarp meilės ir aklo susižavėjimo yra skirtumas.
Kai esi santykiuose su nuostabiu žmogumi, apima euforija. Nuolat galvoji apie tą žmogų ir tau atrodo, kad pamilai. Ši būsena ilgai netrunka. Trumpą laiką jauti visą puokštę emocijų, bet tai nėra tikra meilė.

4. Vienišumą galima supainioti su meile.
Kai po ilgo vienatvės laikotarpio ką nors sutinki, iš karto plyksteli jausmai. Kai žmogus tau padeda, būna šalia, kai to reikia, sunku suprasti, ar tikrai myli, sunku pasakyti, ar tas žmogus tau tiesiog padėjo, kai buvo sunku, ar iš tiesų jautei meilę.

5.Labai aistringa meilė – prasčiausia meilės rūšis.
Kai šėlo aistros ir santykiai staiga nutrūko, plyšo širdis. Bet vėliau atgavai sveiką protą ir suvokei, kodėl tai turėjo baigtis. Supratai, kad tokia stipri aistra nėra gerai, vėliau įžvelgei ir problemų, kurių nepastebėjai, kol buvai santykiuose.

6.Norint tikros meilės, reikia laiko, kantrybės, tačiau žinai, kad vieną dieną ji tave aplankys.
Nepaisant nesėkmių, vis dar tikiesi vieną dieną rasti tikrą meilę. Jautiesi stiprus, išmintingas, nes turėjai patirties, išmokai ne vieną pamoką. Tai kur kas puikiau, nei aprašoma knygose ar rodoma filmuose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis