5 dalykai, kurie labiausiai atstumia vaikinus (FOTO)

Nors išgirstame įvairių prieštaravimų dėl to, ar būtina viešinti tai, kokie, vaikinų nuomone, yra mūsų trūkumai, vis dėlto niekas negalėtų paneigti - įdomu, apie ką mus mano vaikinai. Tad kokie yra dalykai, kurie vaikinus iš karto atstumia?

1. Per tankios ir visai netinkančios netikros blakstienos. Nesvarbu - ar kalbėtume apie priklijuojamas, ar kosmetologės kėdeje priauginamas blakstienas, visur svarbu saikas. Vaikinai dažnai pastebi merginas, kurių blakstienos atrodo nenatūraliai. Ir pastebi visai ne iš gerosios pusės. Priešingai - tokios blakstienos iki mėnulio tinka nebent einant į Helovyno vakarėlį. Jei ir po vakarėlio su tokiomis puošiesi - vargu, as kuris vaikinas tokias blakstienas pagirs...

Fotolia nuotr.

2. Makiažo sluoksniai. Makiažas, paliekantis savo pėdsakus - patikėkite, nieko vaikinams nėra baisesnio už tai. Jei palietus tavo skruostą ant vaikino pirštų lieka kalnas maskuojamos pudros, tai jį gali nejuokais išgąsdinti. Tai, kas atrodo natūralu mums, merginoms, visai nepriimtina vaikinams. Todėl su makiažo sluoksniais verčiau nepersistengti.

3. Gana apie išvaizdą! Vaikinus atstumia ir tos, kurios yra... labai landžios. Laputės smalsutės į kompaniją tinka tik tiems, kurie yra tokie patys apkalbų mylėtojai, o kaip žinia, tokių vaikinų iš tiesų mažai. Būtent todėl tos, kurios kiša nosį ne į savo teritoriją, dažnai vaikinų yra nulinčiuojamos. Ko galima iš to pasimokyti? Mažiau apkalbinėti ir mąstyti apie kitų žmonių gyvenimus. O ypač nustoti apie tai diskutuoti prie vaikinų!

4. Princesė moliūge vietoje karietos. Yra merginų, kurios jaučiasi pasaulio bambomis - tai gražios, savimi pasitikinčios, dailiai besirengiančios merginos, kurios į visus žiūri tarsi iš aukšto, ypatingai vaikinus. Tokios princesytės, deja, gali ir užstrigti savo karalystėje, nepamačiusios pasaulio. Vaikinai nemėgsta šaltumo, jiems patinka paprastos ir žemiškos merginos.

Mergina - princesė
Mergina - princesė
Fotolia nuotr.

5. Panelės teisuolės. Įrodyti savo tiesą yra sveikintina, tačiau nuolatos ginčytis ir įsijausti į panelės teisuolės vaidmenį - visai kas kita. Vaikinai iš prigimties trokšta būti situacijos valdovais. Tai visiškai nereiškia, jog būtina jiems nusileisti - priešingai, argumentuoti savo nuomonę būtina. Tačiau jei kiekviename žingsnyje prieštarauji ir bandai sukelti konfliktą, tikrai gali atstumti net ir taikiausio charakterio vaikiną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis