KONKURSAS BAIGĖSI. Koks madingas lauko drabužis tau tinkamiausias?

Konkursas baigėsi. Nugalėtojos: bordo skrybėlę laimėjo Eglė Ginkutė, šaliką laimėjo Rugilė Abukaitytė,
pirštines be pirštų laimėjo Samanta Širvinskaitė. Su nugalėtojomis dėl laimėjimo susisieksime asmeniškai.

Pagaliau prasidėjo tikras ilgai lauktas ruduo, metas, kai vėl gali jaukiai įsisupti į madingą paltą, priderinti masyvią skarą, autis patogius aulinukus ir eiti į parką linksmai braidžioti po auksaspalvius lapus.

Svarbiausi rudens stiliaus „namų darbai“ – išsirinkti tinkamą ir šiltą lauko drabužį. Juk tai, kas tinka ir patinka vienai, toli gražu nebus artima kitai. Drabužių kompanija TALLY WEIJL siūlo nebesiblaškyti tarp rudens sezono lauko drabužių ir išsirinkti tai, kas geriausiai atitinka tavo poreikius. Skaityk drabužių tipų apibūdinimus apačioje ir sužinok, ką įsigijusi ne tik puikiai atrodysi, bet ir patogiai jausiesi!

Tu:

... esi aktyvi, nuolat skubi, užsiimi skirtinga veikla, mėgsti jaustis patogiai, vertini funkcionalumą, patvarumą, tau svarbu, kad drabužis turėtų daug patogių ir naudingų detalių.

TAVO PASIRINKIMAS – striukė su kapišonu ir kailiuku!

TALLY WEIJL rudens sezono striukės – kaip niekad funkcionalios: pašiltintos, kad nebūtų baisūs lietuviško rudens vėjai, reguliuojama liemens apimtimi, kurią galėsi pritaikyti išskirtinai prie savo figūros, patogiomis kišenėmis, kuriose tilps šilčiausios pirštinės ir kiti reikalingi daiktai, o geriausia – striukės šiek tiek prailgintos, kad nesušaltum tiek žingsniuodama miesto gatvėmis, tiek važiuodama dviračiu (išnaudok paskutines saulėtas dienas). TALLY WEIJL striukės – tikroms aktyvistėms!

TALLY WEIJL striukės: ilga 89,99 Eur, chaki 59,99 Eur, juoda 59,99 Eur.

... mėgsti eleganciją, klasikinius siluetus, esi ištikima savo stiliui ir renkiesi tik tai, kas tikrai tinka ir yra ilgaamžiška. Ieškai drabužio, kuris derėtų tiek prie pusiau sportinio, tiek prie labai puošnaus derinio.

TAVO PASIRINKIMAS – „RAUDONKEPURAITĖS“ STILIAUS PALTUKAS!

Egzistuoja siluetai, tinkantys įvairiausių figūrų savininkėms. Šis populiariai vadinimas „Raudonkepuraitės“ stiliaus paltukas – būtent toks. Naujam sezonui TALLY WEIJL vėl į populiarumo viršūnes sugrąžino paltuką, kuris tinka šiek tiek svajingai romantiškai merginai, kuri dievina ilgus pasivaikščiojimus ir ieško lauko drabužio, kuris tarnaus ne vieną sezoną. Klasika tiesog neišeina iš mados!

TALLY WEIJL paltai: kiekvienas po 59,99 Eur.

... nepaklūsti taisyklėms, tendencijoms, tau svarbiausia – tavo originalus stilius, skirtingų akcentų derinimas, detalės, kurių kitos nedrįsta rinktis. Mėgsti oversized drabužius, į kuriuos patogu įsisupti, o po jais galima sluoksniuoti net keletą madingų viršutinių drabužių.

TAVO PASIRINKIMAS – PONČAS!

Šį sezoną turėti vieną didelį jaukų drabužį – tiesiog būtina. Lai juo tampa stilingas TALLY WEIJL pončas! Actekų raštais puošti rudens sezono pončai dera prie įvairiausių raštų bei faktūrų, o juo apsigaubus galėsi dar ne vieną savaitę gurkšnoti kavą lauko kavinėje ar keliauti apsipirkti. Tai puikus pasirinkimas mėgstančioms nuolat keist mažesnius lauko aksesuarus: pirštines, kepures, šalikus, galvos juostas ir t.t.

TALLY WEIJL švarkelis (viršuje kairėje) ir šalia esantis pončas – po 39,99 Eur, apačioje esančios skraistės – po 19,99 Eur.

... negali atsispirti naujausioms tendencijoms, nuolat seki, kas madinga, ką dėvi žvaigždės, ir stengiesi nuolat atnaujinti savo garderobą. Mėgsti eksperimentuoti: vieną sezoną gali būti maištininkė, kitą – subtili romantikė.

TAVO PASIRINKIMAS – LIEMENĖ!

Jeigu reikėtų išskirti drabužį, masiškai užvaldžiusį stileivų spintas, tai neabejotinai būtų liemenė. Ilga ar trumpesnė, kailinė ar verstos odos, susegama ar surišama – tau rinktis. Tai universalus drabužis, kurį gali dėvėti ant megztinių, po švarku, derinti tiek su kelnėmis, tiek su sijonais ar suknelėmis. Tai madingas aksesuaras, kuris neleis sušalti netikėtai nukritus termometro stulpeliui!

TALLY WEIJL liemenės: pilka 49,99 Eur, ruda 39,99 Eur, kailinė 39,99 Eur.

KĄ DERINTI PRIE LAUKO DRABUŽIŲ?

TALLY WEIJL rudens sezono avalynė – atitinkanti metų laiko reikalavimus. Patogūs aulinukai masyvia pakulne, su pašiltinimu šaltesnėms dienoms ar tiesiog sportinių batelių tipo, kai reikia daug vaikščioti ir visur suspėti. Rinkis, kurie patraukliausi, tikrai neprašausi!

TALLY WEIJL batai: su kailiuku 39,99 Eur, rudi 19,99 Eur, juodi 35,99 Eur.

Lauko aksesuarai šį sezoną – kaip niekad išradingi. TALLY WEIJL „sugaudė“ visas naujausias tendencijas, todėl tau nebereikia sukti galvos mąstant, derės naujieji TALLY WEIJL pirkiniai tarpusavyje ar ne. Žinoma, kad derės! Nori būti ryški? Rinkis minkštutėles vilnos efekto skrybėles. Tau svarbi gera apsauga nuo šalčio? Tuomet tau būtina turėti megztą kepurę su kailio imitacijos kutu – tikrą šaltojo sezono klasiką! Ne mažiau svarbios ir skaros, ypač madingos languotos, margos, o kuo skara didesnė ir storesnė, tuo geriau! Taip pat nepamiršk savo naujojo palto ar striukės kišenių tuoj pat užpildyti madingomis pirštinėmis. Šiluma svarbu, tačiau TALLY WEIJL neužmiršo ir madingų tendencijų: verstos odos imitacija, pirštinės be pirštų, puoštos išskirtiniais akcentais.


TALLY WEIJL aksesuarai: skrybėlės po 19,99 Eur, kepurės po 7,99 Eur, šalikas 15,99 Eur, pirštinės 12,99 Eur.

KONKURSAS!

Nori savo rudens stilių atnaujinti madinga detale? Išsirink ją ir kaukis dėl galimybės laimėti!
Užpildyk apačioje esančią formą ir pažymėk, kurio prizo (bordo spalvos skrybėlės, pirštinių be pirštų ar šaliko) iš TALLY WEIJL rudens aksesuarų rinkinio.

Tally Weijl parduotuvių adresai

Vilniuje PC „Akropolis“,
Kaune PC „Akropolis“,
Klaipėdoje PC „Akropolis“,
Šiauliuose PC „Akropolis“.

Facebook puslapis: https://www.facebook.com/TWLietuva?fref=ts

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis