2015 įtakingiausi paaugliai: kai kas sąraše nustebins (FOTO)

Vos prieš kelias dienas garsus žurnalas „Time“ sudarė įtakingiausių pasaulio paauglių sąrašą. Net 30 paauglių iš viso pasaulio atsidūrė sąraše - nuo dainininkų iki mokslininkų. Smalsu sužinoti, kokie jaunuoliai yra įtakingiausi?

Visą sąrašą išvardinti ganėtinai sunku, tačiau įžymių paauglių jame apstu. Tai ir garsiosios sesutės Kylie ir Kendall Jenner, ir dainininkė Zendaya, ir JAV prezidento Obamos dukra Malia Obama bei vaizdo klipuose išgarsėjusi šokėja Maddie Ziegler.

Maddie Ziegler
Maddie Ziegler
Vida Press

Zendaya
Zendaya
Vida Press

Malia Obama
Malia Obama
Vida Press

Pats jauniausias įtakingiausias paauglys - vos 13 metų Moziah Bridges, kuris jau dabar valdo pelningą įmonę Mo's Bows. Savo verslą šis berniukas pradėjo 9 - erių metų, įsivaizduoji?

Įdomesni į sąrašą patekę paaugliai - teksasietis Ahmed Mohamed, kurio pagamintą savadarbį laikrodį mokytojai palaikė bomba. Iškvietus policiją mokinys buvo trumpam areštuotas. Vėliau mokinukas į Baltuosius rūmus buvo pakviestas paties JAV prezidento Obamos - taip prezidentas išreiškė palaikymą neteisingai apkaltintam vaikinui.

Ahmedas Mohamedas
Ahmedas Mohamedas
Vida Press

Taip pat į sąrašą pateko Olivia Hallisey - mergina, kuri išrado naują būdą Ebolos viruso gydymui.

Todėl purkštauti, jog į įtakingiausių paauglių sąrašą pakliūna tik turtingų šeimų vaikai, negalima. Sąraše taip pat puikuojasi daugybė sportininkų, talentingų aktorių, kulinarų ir jaunųjų mokslininkų.

Pasaulis tikrai turi kuo didžiuotis!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis