Ką nuveikti savaitgalį?

Štai ir atėjo tas ilgai lauktas savaitgalis, kuomet į miesto gatves suplūsta daugybė linksmai nusiteikusių įvairaus plauko pabaisų. Užteks niūrių rudens nuotaikų, pasidarykime sau šventę ir pralinksminkime kitus – juk Halloween’as būna tik kartą į metus. Kur.lt parengė kelis nuotaikingus renginius Jūsų laisvalaikiui.

Penktadienio vakarą nusprenę pavakaroti Soul & Pepper restorane, leisitės į porą valandų trunkančią muzikinę kelionę per klasikinės pop muzikos laikotarpius. Koncertas “PagaVu: Marcelė ir Tomas” kelionę pradės nuo vintažinio lengvojo džiazo (Peggy Lee, Aretha Franklin), taip pat aplankys hipišką septintąjį dešimtmetį (Janis Joplin, Nancy Sinatra), kol galiausiai, žvilgtelėjęs į eklektiškus devyniasdešimtuosius, atsidurs dabartinės pop muzikos laikotarpyje (Duffy, Adele). Ieškantys ypatingai jaukaus vakaro, apsilankykite aktorės Marcelės Zikaraitės ir pianisto Tomo Viskonto koncertre ir liksite sužavėti visam savaitgaliui.

Kostiumai ir pokštai Halloween’ui jau paruošti? Tuomet išeikime su ekskursija pasivaikščioti po temstantį miestą, pasiklausyti sklandančių legendų, nuo kurių maloniai nukrečia šiurpuliukai. Ar žinojai, kad tarp Kauno senamiesčio sienų slepiasi ne vienas išdykęs ir paslaptingas vaiduoklis su savo intriguojančiomis istorijomis? Jeigu dar ne, ekskursija "Kauno senamiesčio vaiduokliai" kaip tik Tau. Jos metu sužinosi intriguojančių faktų ir legendų apie šmėklas, raganų medžiokles ir žvangančias grandines. Ekskursija jau šį penktadienį, paskubėk rezervuoti vietas, nes vaiduokliai nelauks!

Ar bandei kada piešti spalvotu smėliu? Jeigu dar ne – apsilankyk šeštadienį menų studijoje Artoteka ir išmėgink šią meno rūšį. Jeigu bandei, tuomet Tau nereikia pasakoti, koks atpalaiduojantis ir malonus tai užsiėmimas. Piešimas spalvotu smėliu - tai puiki terapinė priemonė tiek mažiem, tiek dideliem. Galimybė nupiešti savo pojūčius ir jausmus lape išlaisvina fantaziją ir nukreipia mintis į šalį. Ir čia visai nesvarbu turi ar ne meninių gabumų – svarbu pats procesas ir įsijautimas. Išbandyk, atsipalaiduok ir sukurk šį tą gražaus, kuo galėsi papuošti savo kambarį.

Nuo pat 18 valandos tikrame 700 m2 ploto labirinte, esančiame Laisvės pr. 60 Vilniuje, šeštadienį tavęs laukia šiurpiausi nuotykiai. Čia vyks net kelios specialios programos, į kurias skirtingais laikais bus įleidžiamos grupės žmonių. Labyrinthus žaidimas vyks tamsoje. Įspūdį sustiprins specialieji garso, šviesos, dūmų efektai, nepriekaištingas aktorių darbas ir nuolat keičiamos kliūtys. Tad būkite pasiryžę, jog šį vakarą teks patirti nežinomybę ir tikrą baimę, kuri išlaisvins paslėptas galias ir refleksus.

Šeštadienį Litexpo parodų rūmai virs tikra zombių, vampyrų ir kitų pabaisų irštva. Ir nėra čia kuo labai stebėtis - juk Halloween’as! 16 valandą startuos jaunimui (N-14) skirtas vakarėlis “Junior Halloween Carnival”, kuriame gros geriausi DJ, gąsdins baisiausios dekoracijos, stebins lazerių šou, bus užkandžių ir gėrimų stalai - skamba kaip rimtas vakarėlis! Ruoškite baisiausius kostiumus ir tebūnie šis pirmasis vakarėlis įsimena ilgam. O nuo 22 valandos prasidės vakarėlis suaugusiems (N-18). “Grand HALLOWEEN Carnival” grįžta tam, kad sukeltų euforijos bangą. Litexpo parodų rūmai bus suskirstyti į kelias muzikos zonas – čia sau vietą atras tiek trance muzikos mėgėjas, tiek ištroškęs meditacinės muzikos. Veiks net gi žaidimų fanatikams skirtas kambarys, kuriame bus 20 žaidimų rūšių, kuriuos bus galima išmėginti per kompiuterį: nuo zilitono iki PlayStation 4. Erdves puoš net trys užsienio dekoratorių komandos, kurios pasirūpins geriausiomis dekoracijomis bei video projekcijomis. Visi kviečiami atvykti į renginį su karnavalo kostiumais, tad pasiruoškite ir nusiteikite linksmybėms iki ryto - juk Halloween’as būna tik kartą per metus!

Daugiau įspūdingų renginių ir vakarėlių pasiūlymų rasite Kur.lt svetainėje. Išsirinkite kur ir pasilinksminkite iš visos širdies, nes tik taip gimsta geriausi prisiminimai!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis