4 ženklai, jog jis tave įsižiūrėjęs

Viskas akivaizdu ir paprasta - atsižvelgusi į šiuos keturis ženklus tuoj pat nuspręsi, ar vaikinas tau simpatizuoja.

1. Jis domisi tuo, kuo domiesi tu

Viena priežasčių, kodėl jis tavęs klausinėja, kuo tu domiesi, yra noras gauti informacijos apie tave, kuria pasinaudojęs jis galėtų tave „kabinti“. Jeigu pasakai, kad tau kažkas patinka, o jis nuolat kartoja ir kartoja, kaip jam patinka ta pati muzika, filmas ar kažkas kito, jis (greičiausiai nesąmoningai) mėgina išsiaiškinti, ar judu tinkate vienas kitam ir turite bendrų pomėgių.

2. Jis linksta link tavęs

Kai tu su juo kalbiesi, jis linksta link tavęs. Net ir tuomet, kai tave puikiai girdi. Net jeigu esate bare ar klube, kur garsiai groja muzika ir jam tenka pasilenkti norint tave išgirsti, vaikinas, kuriam tu nepatinki, nelaužys sau kaklo vien tam, kad su tavimi pakalbėtų.

3. Kai būni šalia, jis elgiasi kiek kitaip

Išeik kur nors su juo ir jo draugais. Taip pat pabandyk stebėti jį per atstumą, kai jis laiką leidžia vien tik su savo draugais. Tavo kompanijoje jis elgiasi šiek tiek kitaip ar jo elgesys abiem atvejais visiškai toks pats?

4. Jis tave visiškai ignoruoja

Kai kurie vaikinai laikosi strategijos „man nusispjaut“. Jie žino, kad visi vaikinai aplinkui siekia tavęs, o tu vieną po kito atstumi, tad kam būti dar vienu atstumtuoju?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis