Iš merginų lūpų: 10 burtų, kuriuos jos išbandė

Vos tik paskelbus konkursą PANELĖS Facebook paskyroje, kuriame buvo užduotas klausimas, kokius veikiančius burtus žino skaitytojos, lyg iš gausybės rago pasipylė orginalūs merginų burtai.

Vienos rašė apie tai, kaip pritraukti sėkmę, kitos - kaip pamatyti ateitį, tačiau aktyviausiai merginos dalinosi burtais, susijusiais su meile. Išrinkome 10 originaliausių merginų pasiūlytų burtų, kuriuos privalai išbandyti ir tu!


1. Pamačius laikrodyje vienodus skaičius, pavyzdžiui, 16:16, 17:17, reikia tris kartus pabelsti į tą laikrodį ir sugalvoti savo norą! Sako, jog tai išsipildo.


2. Burtai su kavos tirščiais. Būrimui tinka šviesus puodelis. Reikia du arbatinius šaukštelius stambiai maltos kavos ir vieną šaukštelį smulkiau maltos kavos išvirti kavinuke. Kavoje negali būti nė žiupsnelio cukraus. Lėtai gerkite kavą, apmąstydamos kiekvieną klausimą, į kurį norite gauti atsakymą. Išgėrus kavą reikia puodelį pasiimti į kairę ranką ir apsukti jį tris kartus. Po to reikia apversti puodelį aukštyn ant šviesios lėkštutės ir palikti porai minučių. Kaire ranka reikia nuimti puodelį ir stebėti, koks piešinėlis pavaizduotas. Puodelyje likę tirščiai simbolizuoja ateitį, o lėkštelėje - praeitį.


3. Vakare prieš užmiegant reikia pavalgyti kažko sūraus, pavyzdžiui, silkės ir negerti daug vandens. Tuomet pasidėti mylimojo nuotrauką po pagalve. Jei naktį sapnuosi, kad su mylimuoju geri kokį nors gėrimą, vadinasi, būsite kartu.


4. Kiekvieni metai turi tam tikrą spalvą ir ja reikia puoštis naujųjų metų išvakarėse. Tuomet metai bus sėkmingi. 2016 m. reikia puoštis raudonos spalvos akcentais, nes metų globėja šiemet pasipuošusi šia spalva (Ugninės beždžionės metai).


5. Reikia paimti obuolį, siūlą ir peilį. Reikia perpjauti obuolį pusiau, išimti sėklas ir paberti jas paukščiams lesti. Tuomet reikia paimti popieriaus lapelį ir jame parašyti: Kaip obuolys džiūsta saulėje taip dievo tarnas (VAIKINO VARDAS) lai džiūsta dėl manęs. Tą raštelį idėti į obuolio vidurį ir sujungti abi obuolio puses bei suvynioti siūlu. Obuolį reikia pakabinti džiūti saulėje. Tuomet burtai pradės veikti.


6. Kūčių naktį prieš miegą reikia surašyti 11 vaikinų vardus ir vieną lapelį palikti tuščią bei padėti visus po pagalve. Ryte reikia ištraukti vieną lapelį. Kokį vardą pamatysi, toks bus vardas vaikino, su kuriuo susipažinsi. Jei ištrauksi tuščią lapelį, tuomet nauji metai tau nežada naujų pažinčių.


7. Kaip pritraukti pinigus? Gali padėti raudona arba aukso spalvos piniginė ir joje laikomas pievoje surastas bei sudžiovintas penkialapis dobiliukas ar kiniškos monetos. Gali padėti ir virtuvėje po staltiese padėtas banknotas. Pinigus saugo ne tik dobiliukas, bet ir mėtos, lauro lapeliai. Reikėtų žinoti, kad pinigų nereikėtų skolintis ar skolinti pirmadieniais.


8. Vakare pažvelk į dangų ir jame susirask septynias žvaigždes, į jas žiūrėdama garsiai pasakyk: „Septynios žvaigždės, o aš tik viena. Pasakyk, kas myli mane". Naktį turėtum susapnuoti tą, kuris jau greitai taps tavo vaikinu.


9. Jei ryte išėjusi į lauką pirmiausia sutinki ar pamatai vyriškos lyties atstovą, tai diena tavęs laukia gera. O jei pirmiausia pamatai moterį, tuomet diena gali būti nesėkminga.


10. Atsisėdusi prieš veidrodį prietemoje mergina turi žiedą tris kartus pamirkyti vandenyje ir gerai įsižiūrėti per jo vidurį. Sakoma, kad tuomet vandenyje pasirodo jos būsimojo vyro ar vaikino veidas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis