Atskleistas intriguojantis skaičius apie selfius: tai labai susiję su tavimi

Kuri iš mūsų niekuomet gyvenime nėra pasidariusi selfio? Juk tai pats paprasčiausias būdas visam pasauliui parodyti, kaip smagiai leidi laiką.

Nesvarbu, ar tai būtų linksma akimirka su draugais, ar tavo naujo makiažo įamžinimas - visi turi pamatyti tavo kasdienybę! Būtent todėl šiuo metu klesti selfių era.

Selfiai šiuo metu yra tapę pasauliniu fenomenu - juk selfiai atliekami net tokiuose renginiuose kaip Oskarų apdovanojimai, o apie tai, jog iš selfių mes dažniausiai sužinome įžymybių gyvenimo detales, net nereikia priminti.

Vis dėlto naujausias JAV mokslininkų tyrimas, kuriame išaiškinti su selfiais susiję skaičiai, verčia apstulbti. Pasirodo, mokslininkai, ištyrę didelę grupę žmonių, išsiaiškino, jog vidutiniškai kiekvienas žmogus per dieną pasidaro po... 5 selfius!

Tai reiškia, jog per metus tavo telefone prisikaupia 1,825 tūkst. selfių. Vargu, ar juos visus mes viešiname socialinėje erdvėje (nors kas gali žinoti...), tačiau tai, jog tiek selfių yra padarome, yra visiškai realu.

Beje, daugiausia selfių yra viešinama Facebooko erdvėje, beveik dvigubai mažiau - Instagrame. Lyg ir niekuo nestebina, ar ne?

Vis dėlto šis keturženklis skaičius kiek gąsdina. Ar iš tiesų esame išprotėję dėl selfių? Juk tai neturėtų būti mūsų kasdieninės veiklos įprasminimas. Kokia tavo nuomonė?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis