Nepatikėsi, jog šios 5 įžymybių poros draugavo (FOTO)

Meilei nesvarbu nei ūgis, nei amžius, nei charakterio skirtumai. Tai įrodo penki įžymybių porų pavyzdžiai, kurie nors ir atrodo keistoki, tačiau patvirtina, jog priešingybės traukia. Ir vis dėlto... kodėl dauguma šių keistųjų porelių pasuko skirtingais keliais?

Macaulay Culkinas ir Mila Kunis. Viena keistesnių buvusių Holivudo porelių - garsūs aktoriai Macaulay Culkinas ir Mila Kunis. Jų romanas tęsėsi net aštuonerius metus. Iš tiesų, jei ne aktoriaus priklausomybė svaigalams ir narkotikams, kas ten žino, galbūt jie ir dabar būtų kartu. Vis dėlto Macaulay pomėgis linksmintis Milą žlugdė, todėl jie nusprendė pasukti skirtingais keliais. Regis, Mila dėl tokio savo poelgio visai nepasigailėjo - sutikusi Ashtoną Kutcherį jį įsimylėjo taip, kaip niekuomet dar nebuvo įsimylėjusi. To nepasakytume apie Macaulay - po skyrybų su Mila jo priklausomybė narkotikams tik dar labiau išaugo, o šiuo metu aktorius pastebimas vis labiau klimpstantis į priklausomybių liūną. Beje, po skyrybų Mila ir Macaulay išliko neblogais draugais ir vienas į kitą žaibų nesvaidė. Kaip bebūtų, Milai skyrybos išėjo į naudą - juk ji šiuo metu laiminga mamytė!

Macaulay Culkinas ir Mila Kunis
Macaulay Culkinas ir Mila Kunis
Vida Press

Mary - Kate Olsen ir Olivieris Sarkozy. Sako, meilei amžius - ne kliūtis, o tai puikiai įrodo garsios aktorės ir Prancūzijos bankininko pora. Jų draugystė net nekvepia skyrybomis - regis, porelė yra rimtai susiburkavusi, o artimi poros draugai jau laukia vestuvių, mat Mary - Kate ranka jau papuošta sužadėtuviu žiedu. Vis dėto septyniolika metų už sužadėtinį jaunesnė Mary - Kate daugelio akimis atrodo tarsi dukrelė prie tėvelio. Skamba kraupokai? Mūsų nuomone, jei tai tikra meilė - kodėl amžius turėtų būti kliūtis? Juk tiek Mary-Kate, tiek Olivier Sarkozy - suaugę žmonės, abu tvirtai stovintys ant žemės, todėl santuoka iš išskaičiavimo čia net nekvepia.

Mary-Kate Olsen ir Olivieris Sarkozy
Mary-Kate Olsen ir Olivieris Sarkozy
Vida Press

Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris. Ši pora ne kartą buvo linksniuojama kaip keisčiausia Holivudo porelė. Juk amžiaus skirtumas tarp šių dviejų žmonių iš tiesų nemažas (16 metų), tačiau ne tai svarbiausia. Demi buvo pasirengusi rimtiems, pasitikėjimu paremtiems santykiams, o štai Ashtonas dar ieškojo savo laimės (juk vaikinui tuo metu, kai jie pradėjo draugauti, buvo vos 25 metai!). Harmoniją aktorius rado Milos Kunis glėbyje, su kuria ir susilaukė vaikelio, o štai Demi labai skaudžiai išgyveno poros skyrybas. Kalbama, jog po skyrybų Demi susirgo depresija bei valgymo sutrikimu. Visgi pasitvirino kai kurių skeptikų kalbos, jog ši porelė ilgai kartu neištvers.

Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris
Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris
Vida Press

Taylor Swift ir Jake Gyllenhaalas. Nors atlikėja Taylor Swift šiuo metu yra pastebima puikiai leidžianti laiką su dainininku Calvinu Harrisu, jai taip sekėsi ne visuomet. Greitai besibaigiančių draugysčių šleifas ją sekė daugelį metų. Vos kelis mėnesius tetrukusios draugystės Taylor vertė ne kartą prisipažinti, jog ji abejoja meile. Su aktoriumi Jaku Gyllenhaalu Taylor išsiskyrė gana greitai, o skyrybų priežastis buvo nesutampantys jaunų žmonių charakteriai. Taylor - labai aktyvi mergina, kuriai reikalingas nuolatinis buvimas tarp žmonių, o štai Jake - ramesnio būdo. Kalbama, jog būtent tai ir išskyrė porą. Regis, priešingybių traukos teorija šiuo atveju nepasiteisino?

Jake Gyllenhaal ir Taylor Swift
Jake Gyllenhaal ir Taylor Swift
Vida Press

Tyra Banks ir Sealas. Sealas - buvęs supermodelio Heidy Klum vyras, kuris prieš santuoką su ja draugavo su kitu garsiu modeliu - Tyra. Regis, dailūs modeliai visuomet traukė talentingąjį atlikėją. Vis dėlto romanas su Tyra netruko ilgai, mat jie kartu buvo užfiksuoti tik vieninteliame renginyje, po kurio greitai ir išsiskyrė. Buvo kalbama, jog smarkių bei stiprių charakterių žvaigždės paprasčiausiai negalėjo išbūti kartu dėl to, jog nuolatos pykdavosi. O kaip kitaip, juk Tyra tikra moteris - ugnis, o Sealas irgi nėra tas, kuris laikytų liežuvį už dantų.

Sealas ir Tyra Banks
Sealas ir Tyra Banks
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis