Tavo antakiai atskleis tai, ko tau niekas nepasakė (FOTO)

Antakiai ne tik formuoja mūsų veido bruožus, juos įrėmina bei suteikia išraiškingumo, bet ir gali būti puiki pagalba sprendžiant, su kokia asmenybe susidūrėme.

Pamačiusi žmogų atidžiai nužvelk jo antakius - juose yra užkoduota nemažai informacijos apie žmogaus asmenybę! Beje, o kokie yra tavo antakiai? Surask panašų pavyzdį ir paskaityk, ką jis sako apie tavo pačios savybes.

Siauručiai antakiai. Siaurus antakius turinčios merginos dažnai būna gana teatrališkos, mėgsta meną, kultūrą, tačiau negali atsiriboti nuo gyvenimiškųjų dramų. Jos - stipraus charakterio, todėl dažnai ginčijasi, bando įrodyti savo tiesą. Tokius antakius turinčios merginos yra vertinamos aplinkinių už savo sumanumą, įžvalgas.

Jessie J
Jessie J
Vida Press

Platūs, stori antakiai. Storus antakius turinčios panelės - tikros maištininkės. Jos pasižymi drąsa, užsibrėžtų tikslų siekimu ir... valdingumu. Joms neskirta tupėti po padu, dažniausiai tokius antakius turinčios merginos privalo visuomet būti pirmos. Tai perfekcionistės, kurios retkarčiais, likusiuos vienos, pagalvoja, jog perdaug reikalauja iš gyvenimo. Tačiau savo tikrųjų jausmų jos nelinkusios rodyti. Būtent todėl dažnai teigiama, jog tokius antakius turinčios merginos turi daug veidų.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Trumpi antakiai. Trumpi antakiai - vikrumo ir judrumo pavyzdys. Jei turi tokius antakius, ko gero, esi labai aktyvi ir mėgsti nuotykius. Negali gyventi be azarto, esi spontaniška, greitai vykdai sprendimus. Tau puikiai sekasi sutarti su vaikinais, ko gero, turi nemažai draugų - vaikinų. Nemėgsti svajoklių, tau patinka žmonės, tvirtai stovintys ant žemės.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Vida Press

Ilgi antakiai. Ilgus antakius turinčios panelės - tikros vilioklės. Jos turi įgimtą savybę flirtuoti. Kartais net pačios to nepastebėdamos. Dažniausiai šios panelės labai save prisižiūri, investuoja į savo išvaizdą. Turi nemažai draugų, pažįstamų, visuomet yra apsuptos žmonių. Ilgus antakius turinčios asmenybės dievina dėmesį ir nevengia jo pareikalauti.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

Ombre antakiai (ne itin ryškūs antakiai) - neryškius antakius turinčios panelės, nors iš pažiūros atrodo kuklios, viduje yra tikros veiksmo mėgėjos. Joms patinka būti įvykių sūkuryje. Jos mėgaujasi laisve, pripažinimu, nors niekuomet neparodo, jog joms svarbus populiarumas. Kompanijose jos yra tylesnės, o prie savo draugų atsiveria lengviau.

Zendaya
Zendaya
Vida Press

Itin ryškios formos antakiai. Ryškią antakių formą turinčios merginos traukia žvilgsnį ne tik savo išvaizda, bet ir bendravimo manieromis. Jos drąsios, kartais net įžūlios, tačiau visuomet jaučia saiką. Dievina madą ir viską, kas susiję su grožiu. Joms svarbu, kaip atrodo kitas žmogus, todėl jos gana išrankios vaikinams. Ilgai svarsto, ką apsirengti, kaip pasidažyti.

Demi Lovato
Demi Lovato
Vida Press

Tiesūs antakiai. Tiesius antakius turinčios merginos - tikras rafinuotumo pavyzdys. Tai jaunosios damos, kurios stengiasi ne tik dailiai atrodyti, bet ir turtinti savo vidinį pasaulį. Būtent todėl jos dažnai būna geriausios mokinės ar darbuotojos. Joms patinka skaityti, domėtis tuo, kas vyksta pasaulyje. Bendrauja jos su visais, tačiau atsiveria tikrai ne bet kam.

Emma Watson
Emma Watson
Vida Press

Iškilūs antakiai. Iškilius, aukštyn pasikeliančius antakius turi tos, kurios gimė po laiminga žvaigžde. Apie tokias merginas sakoma, jog jos turi viską - ir išvaizdą, ir protą, ir talentą. Iš tiesų, joms savo tikslų siekti kur kas lengviau. Jos yra malonios, nuoširdžios, todėl būtent savo žemiškumu ir užburia aplinkinius.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Natūralūs antakiai. Natūralistės tikrai nėra tos, kurios neprisižiūri savęs. Joms patinka viskas, kas yra nestandartiška ir originalu. Pradedant muzika ir baigiant vaikinų tipu. Nors įtikti joms nelengva, viduje jos yra gana paprastos. Iš šalies gali atrodyti, jog dažnai joms niekas nerūpi, tačiau iš tiesų viduje tai jautrios asmenybės, kurios skaudžiai priima kiekvieną kritiką.

Lily Collins
Lily Collins
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis