6 požymiai, kurie signalizuoja, jog trauki žmones

Ar žinai, kokie požymiai išduoda, jog trauki žmonės? Ir šį kartą mes visai ne apie vaikinus. Šie šeši požymiai išduos, kada aplinkiniai rodo tau akivaizdžius tu man patinki ženklus.

1. Žmonės tau dažnai šypsosi. Šypsaisi tu - šypsosi ir jie. Jei esi mergina - šypsenėlė, ko gero, retokai susiduri su situacija, jog žmonės tau šykšti šyptelėjimų. O jei nesi mėgėja šypsotis, tuomet pats laikas pradėti.

2. Žmonės trokšta tau padėti. Sulaukti skubios pagalbos gali kievienas, tačiau kai kalbame apie rimtesnius dalykus, pavyzdžiui, tavo psichologinę būseną, išgyvenamus jausmus, tuomet sulaukti pagalbos iš artimiausių žmonių labai svarbu. Tik, deja, ne visi sulaukia šios pagalbos formos. Jei turi draugų, artimųjų, kuriais gali visiškai pasitikėti, žinok, jog esi ta, kuri svarbi aplinkiniams.

3. Žmonės tau sako komplimentus. Komplimentai, kurie paglosto tavo širdį ir nuteikia gerai dienai - neabejotinas kitų žmonių simpatijos ženklas. Ar pati dažnai sakai komplimentus? Jei jie sakomi ne per dažnai, tuomet viskas tiesiog puiku!

4. Žmonės dažnai teiraujiesi, kaip tau sekasi. Malonus, gyvas, nuoširdus bendravimas visuomet bus požymis, jog patinki žmonėms ir trauki juos. Jei žmonės domisi, kaip tau sekasi, ką veiki, su kokiomis problemomis susiduri - reiškia, jiems iš tiesų rūpi tavo vidinis pasaulis. Tik neužmiršk ir tu paklausti to paties!

5. Žmonės domisi tuo, kuo domiesi tu. Pradedant tavo draugėmis ir baigiant vaikinais - jei šie žmonės stengiasi domėtis tuo, kas aktualu tau, vadinasi, darai jiems didžiulę įtaką.

6. Žmonės noriai leidžia su tavimi laiką. Jei žmonės noriai sutinka su tavimi susitikti ir kartu praleisti laiką, reiškia, jiems yra svarbus bendravimas su tavimi ir jie trokšta kuo dažniau būti su tavimi. Gali tuo didžiuotis - reiškia esi ta, su kuria gera, jauku ir smagu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis