5 grožio priemonės, kurias privalai įsimesti į rankinę šį sezoną

Atėjus šaltukui ir žemę pasiekus pirmajam sniegui, būtina susirūpinti savo kūno bei veido priežiūra. Tad kokias penkias priemones būtina įsimesti į rankinę, atėjus šaltajam sezonui?

1. Lūpų balzamas. Tikriausiai žinai suskilinėjusių ir sausų lūpų pojūtį. Jis būdingas šaltuoju metu sezonu, mat šaltis taip veikia lūpas ir išsausina jas. Todėl būtina visuomet rankinėje turėti drėkinantį lūpų balzamą. Tik atmink, jog būtina rinktis lūpų balzamą be mineralinių aliejų, nes jie reaguoja su šalčiu ir lūpas dar labiau išsausina.

2. Rankų kremas. Rankų odos jautrumas itin padidėja žiemą, todėl svarbu atsminti, jog rankų kremas turėtų būti įtrauktas į tavo must - have kosmetikos sąrašą. Rinkis ne per riebų, tačiau gausiai maitinantį rankų kremą. Atmink, jog kuo dažniau tepsi rankas kremu, tuo švelnesnės jos bus.

3. Plaukų aliejus. Nors specialistai sako, jog plaukų aliejumi užtenka tik vieną kartą per dieną patepti plaukų galiukus (prieš išeinant iš namų), vis dėlto žiemą vertėtų plaukus drėkinti kiek dažniau. Įsigyk mažos talpos maitinantį plaukų aliejų ir nepamiršk juo patepti plaukus būdama mieste. Taip apsaugosi plaukų galiukus nuo išsišakojimo ir skilinėjimo.

4. BB kremas. Kremas, turintis ir maskuojamąją, ir apsauginę funkciją yra tiesiog tobulas variantas šaltuoju metų sezonu. Jis ne tik suteikia odai norimą atspalvį, bet ir apsaugo veido odą nuo šalčio bei drėgmės. Todėl prieš išeidama iš namų veidą visuomet patepk dvejopos funkcijos BB kremu.

5. Paakių kremas. Jei tavo paakiai yra linkę tamsėti neišsimiegojus ar pervargus, žiemą tai pastebėsi dar labiau. Šaltis veikia ploną paakių odą, todėl nepamiršk jos patepti specialiais kremais. Atmink, jog tai būtina daryti prieš einant miegoti. Mat jei kremą tepsi rytais, turi pasilikti nemažai laiko, kai jis pilnai įsigers į paakių odą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis