NAUJAS NUMERIS: gruodžio PANELĖJE – šventinė magija

Kartu su prasidėjusia kalendorine žiema pristatome ir šventinį gruodžio PANELĖS numerį, kuriame – 132 psl. magiškų istorijų, šventinių temų, stiliaus patarimų ir daugybė staigmenų!

Magija – štai tokią temą sugalvojau šventinei gruodžio PANELEI. Tačiau ne apie burtus, triukus ir triušius mago skrybėlėse mes šįkart. Gruodžio PANELĖ – apie su niekuo nesupainiojamą kasdienybės magiją, kuri artėjant šventėms, atrodo, laukia už kiekvieno kampo“, – šventinį numerį pristato žurnalo vyr. redaktorė Vytautė Žališkevičiūtė.

Viršelyje – ypatinga herojė. 19-metė Vaiva Žymantaitė – ne tik badmintono čempionė, gabi studentė, karjerą pradedantis modelis, bet ir pasaulio kurčiųjų grožio konkurso nugalėtoja. Gražiausia pasaulio kurčioji jau gimė tyloje, tiek Vaivos tėvai, tiek brolis ir vaikinas – kurtieji. „Motyvacija nepriklauso nuo klausos. Ar bus talentas, ar tinginys, nusprendžia pats žmogus, ne jo klausa“, – sako viršelio Vaiva. Apie tai, kaip ji stengiasi rasti savo laimę girdinčiųjų pasaulyje – įkvepiančiame Živilės Karevaitės interviu.

Šventinėje fotosesijoje Vaivą įamžino vienas sparčiausiai populiarėjančių Lietuvos mados fotografų R.Mishka.

Nuo vaikystės žurnalistikos studentas Augustinas iš aplinkinių nuolat girdėdavo klausimą, koks gi bus rytoj oras. Ne, Augustinas nebuvo jaunasis meterologas, paprasčiausiai jis – garsiojo Naglio Šulijos sūnus. Dėl garsios pavardės vaikinas ne kartą sulaukė užgauliojimų, jautė didžiulę atsakomybę nepridaryti visų žinomam tėčiui gėdos ir... nė karto neprašė sudaryti jam asmeninį horoskopą. „Pagalvojau, jog susipažinus su mergina reiktų tėčiui nunešti jos gimimo datą ir patikrinti, ar man tinka į poras. Nors būtų baisu išgirsti, kad po mėnesio pasuksime skirtingais keliais...“, – atviravo jaunasis Šulija.

Apie ką svajoja jauni vaikinai? Automobilius? Kompiuterinius žaidimus? Vakarėlius? O štai Panevėžyje gyvena Irmantas, kurio didžiausia svajonė – kuo greičiau važiuoti į kaimą! „Mieste jaučiuosi toks svetimas, o kaimas man – visas gyvenimas!“, – sako Irmantas. Nuo kūdikystės su seneliu kaime augęs vaikinas anksti pajuto norą ūkininkauti, eksperimentuoti augalininkystės srityje ir nuolat įtikinėti senelį, kad ūkio nevalia apleisti, reikia plėsti! Kiekvieną dieną Irmantas po pamokų keliauja 12 km į savo svajonių kaimą, kur darbai niekada nesibaigia. Užsispyręs, siekiantis savo tikslo ir slapčia pasvajojantis ne tik apie ūkį, bet ir aktorystę – toks tas jaunasis ūkininkas, kurį aprašėme gruodžio numeryje.

Teka jauna? Tikrai iš reikalo! Štai tokius komentarus tenka išgirsti jaunoms merginoms, kurios nusprendžia tekėti palyginus jauname amžiuje. Panašius „įtarinėjimus“ teko išgirsti ir garsioms Lietuvos nuotakoms dainininkėms Evelinai Anusauskaitei-Young ir Ievai Zasimauskaitei-Kiltinavičienei, kurios tekėjo ne dėl ankstyvo nėštumo, naudos, turtų ir verčiamos tėvų, o meilės! Dvi komentarus ir įtarinėjus atlaikiusios meilės istorijos – šventiniame PANELĖS numeryje.

Ar dėl gero kadro pozuotum šalia... vilko? Gruodžio PANELĖS mada – įkvėpta nesenstančios pasakos apie Raudonkepuraitę ir vilką. Įspūdingoje fotosesijoje vilko vaidmenį atlieka tikrų tikriausias vilko ir šuns mišrūnas Čekoslovakų vilkšunis, kurio vienas iš netolimų protėvių – giriose gyvenantis vilkas. Šventėms net ir vilką galima prisijaukinti!

Svajoji apie išskirtinę šventinio vakarėlio šukuoseną? Gruodžio PANELĖJE – net 4 originalios šukuosenos ir vaizdžios instrukcijos, kaip jas pasidaryti. Rinkis, kopijuok, improvizuok!

TAIP PAT NUMERYJE:
Meilės istorija: dėl mylimosios Simonas dviračiu numynė į Paryžių.
Stilius pagal Zodiaką
Namie gaminamų dovanų idėjos
Princai iš ekrano
Šventinis konkursas – išsirink dovaną ir laimėk!
Lietuvą užvaldžiusi magijos manija
...ir daug kitų šventinių temų!

Gruodžio PANELĖ – prekyboje jau nuo gruodžio 5 dienos.

Nori mylimiausią žurnalą skaityti pirmoji? Prenumeruok geriausiom sąlygom ir gauk PANELĘ tiesiai į namus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis