GRUODŽIO horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

2016 m. gyvenimo madas diktuos Ugninė Beždžionė. Ji – nenuspėjama pajuokų, išdaigų ir stresų mėgėja, bet ir šeimos papročių globėja. Štai kodėl šventes geriau sutikti tradiciškai, kaip įprasta: namie, gimtuose kraštuose, ten, kur vaikystės takai ir veidai.

Dideliame artimųjų, giminių būryje, saugoma pažįstamų daiktų ir šiltų prisiminimų, senų draugų apsuptyje, prie karšto židinio ir išpuoštos eglutės pasitiksi rytojų saugi ir mylima.

Horoskopą sudarė Saulė Jonaitytė - www.horoskopas.lt.

Avinas

Kurią pusę pasirinkti? Kas teisesnis ginčuose? Panašios dvejonės, sudėtingi pasirinkimai, priešininkų atkirčiai vis lėtins įvykių eigą. Nuolat teks prie kažko diplomatiškai derintis, prisitaikyti, veikti poroje, kovoti viešumoje. Gerai pasverk kiekvieną veiksmą, numatyk jo tolimas pasekmes, neužgauk stipresnių. Moksluose, darbuose savarankiškai įkopsi į aukščiausią galimybių viršukalnę, jei iki Kalėdų atsisakysi pramoginių pasilakstymų, atsispirsi draugų vilionėms. Dovanų lietus ir puikios nuotaikos pažirs paskutinę metų dieną. Naujamečio kelionėse į kalnus ar pas studijų draugus, kolegas susigrąžinsi jėgas, patirsi didžiulį malonumą.

Sėkmės dienos: 5, 10, 15, 19, 24, 28.
Įtampos dienos: 2, 7, 12, 17, 21, 26, 31.

Tauras

Paaiškės, kiek patikima terpė, kurioje esi, kiek gali pasikliauti antra puse ir porininkais, kiek aiškiai suvoki, kas vyksta. Jei esi savo vietoje, sąžiningų žmonių apsuptyje, pasidalinsi krūviais su kitais, atlaikysi spaudimą. Tada kiti rems, girs ir skatins, parodys išeitis, kai teks narplioti senas klaidas. Jei veikti vienai, be atramos, pasirodys per sunku, keisk būtent iš pagrindų rūpimus santykius, išsiplėšk iš nemielos terpės. Naujuosius sutiksi solidžioje kompanijoje ar seno mylimojo glėbyje. Susiorganizuok šventę iš anksto, kad kompanija nebūtų tradicinė, be kostiumuotų ponų iš televizoriaus ekrano.

Sėkmės dienos: 3, 8, 13, 18, 22, 26, 30.
Įtampos dienos: 1, 5, 10, 16, 20, 24, 28.

DVYNIAI

Visur lydės žaismingas polėkis, būsi nešama drugelių sparnų ir lydima aktyvių gerbėjų. Dėl lengvabūdiškumo ne visų egzaminų ar kontrolinių rezultatai tenkins, ne visur spėsi. Pasinersi į slaptą aistrą – gal romaną ar mėgstamą veiklą, gal plūksiesi sporto salėje, baseine. Fiziniai, darbiniai krūviai bus ribiniai, nesuvokiami eiliniam protui. Laikydamasi griežto plano nuversi kalnus, įgyvendinsi svarbiausius sumanymus, pertvarkas. Rizikuodama ir griaudama dogmas nepažeisk įstatymų, nes baudos šokiruos. Kalėdų nepastebėsi per užimtumo viršvalandžius, o naujametis bus siautulingas, viešose platumose, šaunuolių būryje.

Sėkmės dienos: 6, 11, 15, 19, 23, 27.
Įtampos dienos: 4, 8, 13, 17, 21, 25, 30.

VĖŽYS

Aistrai uždegs ir įkvėpimą dovanos nebūtinai priešingos lyties atstovai. Tokias pat kūrybos ir grožio galias pažadins intymi kavos pertraukėlė su drauge, šėlsmas klube, mielas širdžiai renginys, meninė veikla. Atidėk ambicijas sausiui, kai bus aiškiau, kur, kaip ir su kuo gyvensi. Gruodį pasiekimai strigs tuščiuose pokalbiuose dėl prieštaringų šeimos aplinkybių, vadovų sutrikimo. Tačiau sulauksi rimtų, ilgalaikių bendradarbiavimo pasiūlymų, pripažinimo, užmegsi valstybinio lygmens ryšius. Kažkam patarinėsi ar viešai pristatysi savo mintis, straipsnius, nuotraukas. Tai sulauks plataus atgarsio, pripažinimo. Švenčių maršrutus leisk parinkti kitiems. Visais atvejais jie bus nauji, įdomūs, turtingi pažinčių ir įspūdžių.

Sėkmės dienos: 2, 7, 12, 18, 22, 26, 31.
Įtampos dienos: 1, 5, 10, 15, 20, 24, 28.

LIŪTAS

Liūtės spinduliuos beribį optimizmą, lyderiaus vakarėlių maratone. Kažin ar bus šalia renginys, kurio neaplankysi? Ar grožio salonas, į kurį neužsuksi? Numosi ranka į santaupas, dietas ir taupymo programas. Kalėdinės nuotaikos apsvaigins, niekas nesustabdys potraukio karališkiems malonumams – nei mama, nei mylimųjų paprotinimai, jog reikia jausti saiką išlaidaujant ir švenčiant. Dėl tų pačių priežasčių kils trinčių, nesusikalbėjimo su mylimaisiais: jų teisingas pastabas irgi praleisi pro ausis, pamiršusi pažadus ir įsipareigojimus. Tikrai keisis darbas, gyvensena. Šiemet naujamečio šventės bus kuklios, bet ypač gardžios, su ypatingu meniu.

Sėkmės dienos: 1, 6, 11, 16, 20, 24, 29.
Įtampos dienos: 4, 8, 14, 18, 22, 26, 31.

MERGELĖ

Jupiteris, plėtros ir įtakos planeta, globos iki kito rudens. Jo didžiuoju dosnumu įsitikinsi metų gale. Gal pirmąsyk Kalėdų Senis atneš tiek vertingų, išsvajotų dovanų – išmanųjį telefoną, kompiuterį, gal net raktus nuo automobilio. Ir per egzaminus tau seksis labiau nei kitiems. Pasijausi išskirtinė ir reikalinga – pats metas prašyti didesnio atlygio, geresnių sąlygų, lėšų projektui. Būtiniausi poreikiai bus su kaupu patenkinti. Švenčių rengimas guls ant tavo pečių. Būsi nepamainoma naujamečio vadybininkė savo šeimai: subursi gimines ir mylimuosius namie, pas tėvus ar išveši saviškius į šiltus kraštus, arčiau jūros.

Sėkmės dienos: 2, 8, 12, 17, 21, 25, 30.
Įtampos dienos: 5, 10, 15, 19, 23, 27.

SVARSTYKLĖS

Finansiniai reikalai prispaus ne juokais, pastūmės rizikuoti. Išjudinsi, kietai stumsi į kampą visus, kurie turi galių bent kuo praturtinti, pagerinti padėtį. Dėl Marso Svarstyklėse prieštaringos įtakos dažnai blaškysiesi tarp priešingų nuomonių, skirtingų pomėgių, gerbėjų. Vis atsidursi svetimų kivirčų centre – būtent tavo nuomonė lems taiką arba karą. Kebli situacija greičiau išsispręs, jei pasirinksi kryptį, kurią išmanai, turi patirties ir ryšių. Nekamuok strakaliojimais širdies draugo. Neapsikentęs delsimo jis išrūks neatsigręždamas į laisvę, švęs atskirai. Kalėdinės kelionės – be saugumo garantijų. Užtat pavyks spontaniškos šventės namie, prie šeimos židinio.

Sėkmės dienos: 5, 11, 16, 20, 24, 29.
Įtampos dienos: 2, 9, 14, 18, 22, 26, 31.

SKORPIONAS

Venera Skorpione suteiks magiško žavesio. Trauksi neabejingus žvilgsnius ir simpatijas, net priešininkai pripažins tavo pranašumus. Atsargiau: kibs priekabiautojai ir ligos, pasisaugok. Širdies reikaluose – žalia šviesa, net rojus, kartkartėm trikdomas draugių rūpestėlių, prievolių finansinių interesų grupėms. Rojus bus ir kūrybinė vienatvė, ja mėgausiesi užmiršusi skaudžią praeitį, atsikračius prielipų. Lengvai susidorosi su mokslais, egzaminais, jei nepaskęsi smulkmenose, pataikysi į formatą. Palepink pervargusį kūną jogos pratimais ir miegu. Naujamečiai renginiai žada ypatingas pažintis, atradimus ir prisipažinimus, jie ilgam nulems asmeninę laimę.
Sėkmės dienos: 3, 8, 13, 17, 21, 25, 30.
Įtampos dienos: 1, 5, 11, 15, 19, 23, 27.

ŠAULYS

Su triukšmu ir pergalingais šūksniais pasivysi sėkmės traukinį, į kurį lapkritį pavėlavai. Senos strateginės idėjos bus pripažintos, jas palaikys ir apmokės aukščiausi vadovai, darbdaviai. Ir net tėvai, kurie iki tol krimtosi dėl tavo avantiūrų, pripažins, kad buvai ir likai teisi. Liesi devynis prakaitus, iš kitų irgi išsireikalausi daugiau, nei priklauso. Dėl to kai kurie draugai ir kolegos virs priešais, pasitrauks iš komandos. Pasistenk gražiuoju išsiskirti su draugiškais talkininkais, kad atstumti nekerštautų. Meilėje niekaip neapsispręsi, su kuo sieti ateitį. Klausk patarimų mamos arba palauk sausio, kai viskas išsispręs netikėčiausiu būdu. Per šventes irgi būsi kviečiama išsyk kelių draugijų, migruosi tarp skirtingų vietų.
Sėkmės dienos: 1, 5, 11, 15, 20, 23, 27.
Įtampos dienos: 3, 9, 13, 18, 22, 25, 30.

OŽIARAGIS

Esi atsakingiausia atrama, taigi baigsi didelius projektus. Ožiaragių asmeninis organizuotumas, teisinis išprusimas lems ir kitų būsimą veiklą, gyvenseną. Egzaminuosi aplinkinių pajėgumą, modeliuosi naujas darbo vietas, nurodinėsi, kas kurioje grandyje bus našiausias. Iš įvykių ir žmonių neklysdama atsirinksi ir pasiimsi tai, kas geriausia. Atrodys, jog aplinkiniai lyg susitarę šoka pagal tavo dūdelę, skuba dalintis auksinėmis paslaptimis, klausti patarimų. Apsidrausk, kiek įmanoma, nuo peršalimų, kojų traumų. Švęsi uždarame rate – su ištikimiausiais draugais ar vis dar įslaptintais mylimaisiais.

Sėkmės dienos: 4, 9, 14, 17, 21, 26, 31.
Įtampos dienos: 6, 11, 16, 19, 24, 29.

VANDENIS
Pasverk kiekvieną žodį ir pažadą, įtvirtink jį parašu. Mat aplinkybės ir interesai nuolat kaitaliosis, seni susitarimai nebegalios arba pasirodys neperspektyvūs. Užsienio ryšių ir studijų aspektu intensyviai plėtosis ankstesnės kryptys, kurios priimtinos šeimai ir atsiranda natūraliai pačios, iš vaikystės sapnų ir svajonių. Rinkis tik legalias sritis, dėl kurių nereikia kovoti, verstis per galvą. Artėjant šventėms, kaip būdinga Vandeniams, plauksi prieš srovę. Atsisakysi renginių ir linksmybių, trauks vienatvė gamtoje, kalnuose, atokiau nuo miestų. Paaiškink mylimiesiems ir draugams, kad laikinai bėgi ir tolsti ne nuo jų, o ieškai atokvėpio ir ramybės.
Sėkmės dienos: 1, 5, 10, 15, 20, 24, 28.
Įtampos dienos: 3, 7, 12, 18, 22, 26, 30.
ŽUVYS
Meistriškai slėpsiesi nuo kontaktų, prisileisdama artyn tik senus bičiulius ir artimuosius. Kaip magnetas trauks tolimas paslaptingas ryšys su artimu sielai žmogumi – su juo glaudins praeitis ir bendros svajonės. Iš jo semsiesi stiprybės ir sveikatos, kuri vis streikuos. Prieš šventes rūpesčių ir darbų gaisruose nebus į ką atsiremti, visi užimti lėks pro šalį. Užleisk laikinai kelią smarkesniems ir garsiau besireiškiantiems. Sulig Kalėdomis ateis tavo sprendimų valanda, kai tvirtai perimsi tradicijų, grupių vadybos vadžias. Pavyks sandoriai, derybos, bendros programos, pasitikėk sutartais projektais – tai rimta ir ilgam. Dovanas mieliau dalinsi, nei priimsi. Naujamete švente pasirūpins kiti, šiemet ją sutiksi labiau iš reikalo.
Sėkmės dienos: 4, 9, 14, 21, 25, 31.
Įtampos dienos: 6, 11, 16, 20, 23, 29.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis