5 mums bjaurūs išvaizdos dalykai, kurie patinka vaikinams

Mums - ganėtinai bjauru, netvarkinga, atgrasu, o jiems - nieko tokio, visai nieko arba net žavinga! Kas yra tie penki su išvaizda susiję dalykai, kurie vaikinams atrodo visai ne bjaurūs?

Įraudę žandukai. Įraudę žandukai daugeliui merginų atrodo atgrasus dalykas, o be reikalo! Mat vaikinams šiek tiek įraudę žandukai asocijuojasi su žavumu, šėlsmu ir gera nuotaika. Todėl neslėpk savo raudonio, kai mielai susigėsti arba kai juokiesi į valias.

Susivėlę plaukai. Žinoma, mes nešnekame apie šukuoseną, kuomet plaukų nešukuoji visą mėnesį. Tačiau šiek tiek vėjo suvelti plaukai, kurie padaro tave tikrą vėjavaikę, vaikinams iš tiesų atrodo žavūs. Todėl jei nuolat stengiesi, jog kiekviena sruoga būtų savo vietoje, metas nurimti: vaikinams patinka suvelti plaukai!

Kreivas dantukas. Vienas rašytojas kadaise pasakė, jog žavią merginą gali padaryti ir ne vietoje išdygęs dantukas. Iš tiesų, jei kompleksuoji dėl kiek kreivokų dantukų, nurimk. Šypsena, kad ir kokia ji bebūtų, geriau nei jokios šypsenos. Todėl drąsiai šypsokis ir skleisk gerą nuotaiką!

Išsipūtęs pilvukas. Tik narcizai ir save įsimylėję vaikinai gali burbėti dėl atsikišusio tavo pilvuko. Žemiškam, nuoširdžiam ir tave mylinčiam vaikinui bus ne motais, jog tu turi šiek tiek riebaliukų ant pilvo ar kitos kūno vietos.

Nulūžęs nagas. Kai kurios merginos tiesiog pradeda eiti iš proto, pamačiusios, jog nulūžo nagas. Anokia čia bėda - pasakytų vaikinai, mat jiems nago nulūžimas neatrodo pasaulinė tragedija. Žinoma, kai tai netampa tavo asmenine tragedija. Juk žinai, kaip vaikinai nemėgsta isterijų ir dramų...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis