Praeities grožio simbolių dukra: panaši į mamą ar tėtį? (FOTO)

Garsių aktorių Melanie Griffith ir Antonio Banderaso jausmai buvo nuolat viešai aptarinėjami. Aistringa jų meilė, santuoka, dukros gimimas ir skaudžios skyrybos - visa tai žiniasklaidos buvo išnarpliota po kaulelį.

Aktorių santuoka truko 18 metų, todėl ne veltui jie daugelio buvo vadinami tobula pora. Visgi šiuo metu Antonio yra pastebimas su dvidešimčia metų jaunesne mergina Nicole Kimpel, todėl jo ir buvusios žmonos Melanie jau nesieja šilti jausmai.

Antonio Banderas ir Nicole Kimpel
Antonio Banderas ir Nicole Kimpel
Vida Press

Viena, kas juos jungia - tai devyniolikmetė dukra Stella, kuria abu tėvai labai rūpinasi ir saugo.

Stella Banderas
Stella Banderas
Vida Press

Tiesa, Stella - tikra mamytės dukrelė, mat dažniausiai ji yra pastebima vaikščiojanti su garsiąja Melanie. Kas žino, kodėl Stellos santykiai su tėčiu nėra tokie šilti: galbūt dėl to, jog tėtis šiuo metu daug dėmesio skiria savo gražuolei jaunajai merginai?

Melanie Griffith ir Stella Banderas
Melanie Griffith ir Stella Banderas
Vida Press

Melanie Griffith ir Stella Banderas
Melanie Griffith ir Stella Banderas
Vida Press

Visgi Melany ir Antonio tikrai nėra ta buvusi pora, kuri svaidosi žaibais. Priešingai, visai neseniai jie dalyvavo dukros Stellos mokyklos baigimo šventėje ir net pozavo lyg tikra šeima. Tiesa, kaip tik šiandien buvo paskelbta žinia, jog Melanie ir Antonio pagaliau oficialiai išsiskyrė.

Ar dėl to graužiasi jaunoji Stella? Regis, šiuo metu Stella ir taip turi ką veikti. Pabaigusi mokyklą ji svarsto, kokiu gyvenimo keliu jai verta eiti. Visai nenustebtume, jei tai būtų modelio karjera - Stella tiek iš mamos, tiek iš tėčio paveldėjo puikius genus.

Stella Banderas
Stella Banderas
Vida Press

Stella Banderas
Stella Banderas
Vida Press

Tačiau Stella nėra ta, kuri geidžia viešumo. Ji net neturi Instagramo paskyros! Jos gyvenimo nuotrupas išduoda tik jos mamos Melanie Instagramo paskyroje talpinamos fotografijos. Ji meiliai pozuoja tiek su savo tėčiu, tiek su seserimi Dakota Johnson.

Iš pažiūros atrodo, jog Stella - labai miela, atsakinga ir pavyzdinga mergina. Būdama mažytė, ji suvaidino vieną epizodinį vaidmenį filme. Vis dėlto daugiau žinių apie jaunosios Stellos vaidmenis kine nėra.

Tačiau niekada negali žinoti... Juk Stella apsupta aktorių - mamą, tėtį ir žymiąją sesutę žino visas pasaulis. Mes labai norėtume išvysti ir Stellą ekrane!

Father and daughter celebrating at Bacclaureate luncheon! So sweet!!❌⭕️❌⭕️

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on Jun 7, 2015 at 4:29pm PDT

Stella and Mama at Graduation luncheon🎈#proudmama 💞

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on Jun 7, 2015 at 4:24pm PDT

My girl babies💗💕

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on Oct 13, 2014 at 8:14pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis