Sukluskit ilgaplaukės: 5 lengvos šukuosenų idėjos

Ilgi plaukai reikalauja ypatingos priežiūros, tačiau ilgaplaukės gali džiaugtis įvairiausių šukuosenų pasirinkimu. Artėja šventės, tad kodėl gi nepagalvojus, kokią orginalią šukusuoseną pasidaryti?

Šios šukuosenos tiks ir keliaujant mokytis ar dirbti, ir einant švęsti šventės. Pabandom?

1. Subanguota arklio uodegėlė. Jei tavo plaukai iš prigimties tiesūs, tuomet įprasta arklio uodegėlė gali kiek pabosti. Todėl surišusi plaukus į uodegėlę, subanguok ją karštomis žnyplėmis. Taip šukuosena atrodys įdomiau ir originaliau.

Mokykis iš Zendayos:

Zendaya
Zendaya
Vida Press

2. Princesiškai sukelti plaukai. Jei ruošiesi keliauti į šventę, pabandyk sukeltų plaukų šukuoseną. Tačiau patariame ją pasidaryti kiek originalesnę - suėmusi plaukus pakelk juos ir surišk gale, o priekinę plaukų sruogą palik laisvai kristi. Pakelk priekinę sruogą šukomis šiek tiek paveldama plaukus prie šaknų. Ar ne gražu?

Mokykis iš Victorios Justice:

Victoria Justice
Victoria Justice
Vida Press

3. Kelk plaukus aukštyn. Aukštai sukelti plaukai ne tik optiškai pailgina veidą, bet ir suteikia tavo įvaizdžiui elegancijos, žavingumo. Gigi Hadid puikiai tai žino, todėl dažnai pasirodo su pakeltų plaukų šukuosena. Plaukus nuo šaknų kelti gali naudodama specialų apvalų šepetį. Iškelk priekines sruogas į viršų ir šiek tiek pavelk plaukus prie šaknų. Užpuršk plaukų lako. Tą patį daryk su kitomis priekinėmis sruogomis.

Mokykis iš Gigi Hadid:

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

4. Puošnusis kuodukas. Kuodukai gali atrodyti nuobodūs, tačiau yra tokių kuodukų variantų, kurie suteiks išskirtinį įvazidį. Siūlome tau laisvai krentantį kuoduką. Sukėlusi kuoduką į viršų subanguok garbanojimo žnyplėmis priekines sruogas. Tam, kad šukuosena atrodytų nerūpestinga, kelias sruogas palik laisvai kristi gale.

Mokykis iš Evos Longorios:

Eva Longoria
Eva Longoria
Vida Press

5. Garbanota kasa. Kasytė visai nėra vaikiška šukuosena. Žinoma, jei pasistengi ją tokia padaryti. Tam, kad įprasta kasytė atrodytų nenuobodžiai, pažvelk kūrybingai. Surišk laisvą kasą ir permesk ją ant vieno peties. Laisvai krentančias plaukų sruogas subanguok plaukų žnyplėmis. Ir paprasta, ir elegantiška.

Mokykis iš Abigail Breslin:

Abigail Breslin
Abigail Breslin
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis