Šį savaitgalį tikrai turėsi ką veikti!

Kaip sustabdyti laiką? O gi praleisti jį turiningai ir prasmingai. Kur ir kada? Kaip tik turime kelis pasiūlymus, kurie Tavo laisvalaikiui suteiks spalvų ir įsimintinų akimirkų.

Žibančių Kalėdinių eglučių mieste niekada nebus perdaug! Šį penktadienį, prie Kauno pilies, Kauno miesto muziejus kviečia visus kauniečius ir miesto svečius įžiebti dar vieną žaliaskarę. Šiemet susirinkusiuosius pasveikins iš tolimosios šalčio šalies Laplandijos atvykęs Kalėdų Senelis, o šaltą šventės vakarą, skambant Mykolo Kleopo Oginskio kūriniams, nušvies įspūdingas muzikinis lazerių šou. Taigi penktadienį, po darbų ir mokslų rinkimės su visa šeima ir draugais prie Kauno pilies, ir grožėkimės suspindusiomis Kalėdų girliandomis ir šventiniu fejerverku.

Penktadienį po darbų į gatves suplūsta atsipalaidavę ir pasipuošę žmonės – juk pagaliau savaitgalis! O jeigu, puošeivos, dar galvojate kur apsilankyti – tebūnie tai “Fashion Passion”vakarėlis NOX klube Kaune. Stilinga Jurgio Didžiulio muzika, auksiniai akcentai bei “Wear Mad by July” kūrinių šou penktadienį NOX klubą pavers tikru podiumu. Apsilankykite ir spindėkite it auksas!

Andriaus Mamontovo, kaip ir jo muzikos, niekam nereikia pristatinėti – vardas kalba pats už save. Tad pristatysime tik jo “Kalėdinį koncertą” ! Jame išgirsite kruopščiai atrinktas dainas iš senų ir naujų, jo ir grupės “Foje” albumų bei akustinį žinomų kūrinių atlikimą. Nuoširdus, šiltas ir kupinas gerų emocijų koncertas jau šį šeštadienį Renginių oazėje Kaune – apsilankykite ir pajuskite aplink tvyrančią Kalėdinę dvasią!

Dar viena puiki idėja dovanoms (o gal taip patiks, jog pasiliksite sau..?) – sapnų gaudyklės Šį šeštadienį Menų studija Artoteka kviečia pasigaminti magišką Šiaurės Amerikos indėnų talismaną, kuris gali apsaugoti žmogų nuo košmarų ir nemigos, ir pritraukti gerus sapnus. Dažniausiai sapnų gaudyklė gaminama iš gluosnio šakos žiedo, kurio viduje – supintas tinklas, o išorėje kabo plunksnos, tačiau kūryba tuo ir smagi, jog čia įnešus savo fantazijos, galima sukurti tai, ko trokšta širdis. Bet kokiu atveju, Jūs sukursite gražią interjero detalę, kuri, jeigu ir neveiks pagal paskirtį, tai bent jau išties papuoš kambarį.

Šį šeštadienį Lofte vyks jau tradicija tapęs kalėdinis grupės Skamp koncertas “Coming Home for Christmas” . Kaip ir kiekvienais metais, koncertas kvies pasilinksminti draugus, šeimas ir visus, ieškančius kalėdinės nuotaikos. Kalėdiniai kvapai, raudoniu išmuštos karštų gėrimų stiklinės, vaikų klegesys, draugų, apsikabinimai ir sveikinimai bei visiems gerai žinomos Skamp’ų dainos nepaliks abejingų.

Vis dar ieškai būdų, kaip užsikrėsti kalėdine nuotaika? Turime Tau pasiūlymą – pasivaikščiok drauge su ekskursija po “Kalėdinį Vilnių”! Šventinės ekskursijos metu aplankysi gražiausias senamiesčio vietas ir išgirsi legendas, kurios nutiko Vilniuje Kalėdų laikotarpiu, taip pat kokios Kalėdų šventimo tradicijos buvo ar yra Lietuvoje ir pasaulyje. Registruokis į renginį su draugais ar visa šeima ir leiskis šį sekmadienį paklaidžioti po kalėdinį Vilnių ir atmink - nebūna blogo oro – būna tik netinkama apranga!

Daugiau renginių, kaip visuomet, rasi Kur.lt svetainėje. Kviesk draugus ir kartu įsiliekite į šventėmis alsuojantį miestą! Juk kada, jeigu ne dabar, įkvėpti šventinės nuotaikos?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis