8 būdai, kaip turėti plaukus, kurių visi pavydėtų (FOTO)

Plonų ir silpnų plaukų problema vargina ne vieną merginą. Jei tavieji plaukai atrodo tarsi priploti, tai gali reikšti viena - nežinai, kaip juos padaryti puresniais!

Tokių būdų yra net aštuoni. Gali išbandyti po vieną, gali ir visus - tai, jog jie tikrai veikia, patvirtina ir profesionalai.

1. Sklastymas šone. Perkeldama plaukus į šoną padidinsi plaukų apimtį, padarysi juos puresnius. Toks plaukų purumo triukas labai paprastas ir iš tiesų veikia. Palygink Kendall Jenner šukuosenas - viena su sklastymu per vidurį, kita - šonu. Matyti skirtumas, ar ne?

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

2. Banguok plaukus.
Jei tavo plaukai visą gyvenimą buvo labai plonyčiai, optiškai juos padidins bangelės. Todėl dažniau banguok plaukus. Tiesa, nepersistenk su karštomis žnyplėmis - jos iš prigimties plonus plaukus tik dar labiau silpnina. Verčiau plaukus pabanguok naudodama purškiklį su jūros druska - supink plaukus į kasą, išleisk juos ir papuršk purškikliu.

Gigi Hadid
Gigi Hadid
Vida Press

3. Pavelk plaukus. Senas kaip pasaulis triukas, bet koks naudingas! Suimk keletą viršutinių plaukų sruogų ir pakelk į viršų. Naudodama plonas šukas ar dantų šepetėlį šiek tiek pavelk plaukus ties šaknimis. Leisk jiems dailiai nukristi ir sutvirtink viską plaukų laku.

4. Trumpink plaukus. Gana drąstiškas būdas tačiau patrumpinus plaukus iki pečių jie optiškai pasidaro tankesni. Todėl jei turi ilgus, tačiau silpnus, plonus plaukus, trumpų plaukų šukuosena - kaip tik tau. Trumpų plaukų galiukai yra linkę pūstis, tačiau suvaldyti juos įmanoma.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Vida Press

5. Džiovink plaukus palenkusi galvą. Šis triukas turbūt geriausiai padeda norint turėti purius plaukus. Džiovindama plaukus palenk galvą ir palengva juos šukuok. Atlošusi galvą pamatysi, jog jie puresni.

6. Nenaudok labai daug plaukų priežiūros priemonių. Jei išplovusi galvą ant plaukų tepi dešimtis rūšių aliejų, nesistebėk, jog tavo plaukai tapo sunkūs, sulipo. Turinčioms tankius plaukus daugybė plaukų priežiūros priemonių leistina, tačiau jei tavo plaukai ir taip neturi daug apimties, verčiau jų neperkrauk.

7. Dažyk plaukus sruogelėmis. Šviesesnės sruogelės, nudažytos tinkama spalva, suteikia tankesnių plaukų efektą. Tačiau prieš dažant verta pasikonsultuoti su plaukų specialistu, antraip gali nusivilti.

8. Naudok plaukų priežiūros priemones su alkoholiu. Nors dauguma plaukų specialistų skeptiškai žiūri į šias priemones, turinčioms silpnus plaukus jos tinka, nes apsaugo plaukus nuo riebalavimosi. Venk produktų, kurių sudėtyje yra aliejų ar silikono, nes juos naudojant plaukai taps ne tokie tankūs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis