2015 PANELĖS geriausi. Kas labiausiai domino šiemet? (FOTO)

Oi, kiek visko buvo 2015 metais... Įdomybės žvaigždžių gyvenime, ypatingos stiliaus bei grožio naujienos, ir... didžiosios PANELĖS permainos. Pasikeitęs PANELĖS žurnalas atpūtė naujų vėjų ir į portalą.

Skelbiame 2015 metų PANELĖS skaitomiausius straipsnius - kas labiausiai patiko, ką nuoširdžiausiai įvertinote ir kuo daugiausiai dalinotės? Pasižiūrim!

ŽVAIGŽDĖS... Karščiausios naujienos kaip visuomet susijusios su daugelio mylima Selena Gomez. Labiausiai PANELĖS skaitytojos 2015 metais domėjosi Selenos svorio pokyčiais. Visiška tiesa, jog pavasarį Selena buvo priaugusi nemažai kilogramų, todėl apie jos figūros pokyčius buvo nemažai kalbama. Tikra bomba tapo straipsnis, kuriame buvo aiškintasi, kas nutinka, kai Selena priauga svorio. Tad kas gi? Išsiaiškinsime ČIA.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

ANTRININKAI... Angelinos Jolie kopija, lietuvaitė Anastasija Ponomarenko tapo tikra PANELĖS portalo žvaigžde. Merginos panašumas į garsiąją įžymybę vieniems atrodė abejotinas, o štai kiti pritarė Anastasijos panašumui į aktorę. Kaip bebūtų, abejingų Anastasijos išvaizdai neliko. Jei dar nespėjai įvertinti, gali padaryti tai ČIA.

Asmeninio albumo nuotr.

PANELĖS ŽURNALAS... Juk žinai - smalsu sužinoti, kaip atrodo garsių tėvų vaikai. Dar įdomiau, jei tėvai - garsūs Lietuvos dainininkai, tokie kaip Violeta Tarasovienė ir Vilus Tarasovas! Dainininkų dukra Elinga Meržvinskaitė PANELĖS komandai tapo tikru atradimu, mat anksčiau niekuomet su žurnalistais nenorėjusi turėti nieko bendra, Elinga žurnalistei Živilei papasakojo tai, kas sudomino daugelį. Živilės įspūdžius apie interviu su Elinga rasi ČIA.

FOTOGENIJAI nuotr.

ĮVAIRENYBĖS... Išvaizdos pokyčiai stebina visuomet, o drastiškai pasikeitusių žvaigždių netrūksta. Būtent todėl įžymybės, pakeitusios išvaizdą, tapo šių metų vinimi. Vienas labiausiai šokiravusių buvo serialo Nusivylusių namų šeimininikės jaunosios aktorės Madison De La Garzos (seriale atlikusios Chuanitos vaidmenį) pokytis - iš storuliukės mergaitės ji virto dailia trylikamete! Pokyčius su jaunąja aktore rasi ČIA.

Madison De La Garza
Madison De La Garza
Vida Press

VAIKINAI... Santykiai su vaikinais aktualu daugeliui, o jei apie juos šneka horoskopas - tai tampa tikra įdomybe! Būtent todėl PANELĖS skaitytojas domino horoskopai su vaikinais, o ypač didysis horoskopas, kuriame radusios savo Zodiaką merginos galėjo išsiaiškinti, kaip gi jos bendrauja su vaikinais ir ko reiktų, jog santykiai būti geresni. Horoskopą rasi ČIA.

Meilė
Meilė
Fotolia nuotr.

GROŽIS... Kalbai pasisukus apie grožį, merginas dažniausiai domina tai, ką galima pritaikyti praktiškai. Naminės plaukų kaukės, būdai, kaip išvengti spuogų, šukuosenų stiliai... Vienas dalykas, kuris atskleidžia, kaip tau reikia šukuotis ir kirptis, sulaukė didelio susidomėjimo! Dar nežinai, kas tai per paslaptis? Sužinosi ČIA.

Mergina
Mergina
Fotolia nuotr.

STILIUS... Atnaujinti spintą visuomet gerai, o tai padaryti padeda išsami spintos apžiūra: ką palikti, o ką išmesti? Todėl stiliaus temų karaliumi tampa straipsnis apie tai, ką vertėtų išmesti iš savo spintos. Sutiksi su tuo ar ne? 10 daiktų, kuriuos būtina išmesti, rasi ČIA.

Mergina
Mergina
Fotolia nuotr.

MOKSLAI... Tikrai nepamiršome ir mokslo temų, kurios yra be galo svarbios siekiant išsiaiškinti, kuo trokšti tapti ateityje. Testas, išaiškinantis, kokios studijos tau tinkamiausios, padės ne tik suvokti, kokie mokslai tau tinka, bet galbūt ir atbaidys nuo netinkamų sprendimų. Testą atliksi ČIA.

Mergina
Mergina
Fotolia nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis