4 keistos 2016 m. mados, kurioms neatsipiria įžymybės (FOTO)

2016 mados pasaulis mirgės įvairiausiais raštais ir spalvomis. O į mados viršūnėje bus net... meksikietiškų serialų aktorių stiliukas! Kokios šių metų mados tendencijos yra gana keistokos?

Skudurinės Onutės įvaizdis. Iš drabužių skiaučių suformuotas stiliukas visai neprimins vargšės skudurinės onutės. Tai bus tikras fashionistų lobis, ypač jei kalbėsime apie iš įvairiausių skiaučių pasiūtą stilingą švarką ar suknelę. Nuteisti ar išaukštinti?

Natalie Dormer
Natalie Dormer
Vida Press

Athleisure. Tai nauja mados tendencija, kuri jungia du žodžius - athletics (atletika) ir leisure (laisvalaikis). Laisvalaikiui skirtiems drabužiams, tokiems kaip džemperiai, ilgarankoviai marškinėliai ar laisvos kelnės, pritaikomos sportinės detalės - ženkliukai, skaičiai, komandų pavadinimai ir t.t. Tokiomis sportinėmis detalėmis bus puošiami net... kailiniai!

Tommy Hilfiger kolekcija
Tommy Hilfiger kolekcija
Vida Press

Kojos apyrankės . Kojos apyrankė nestebina nieko, tačiau žymiausi dizaineriai prognozuoja, jog tokiomis apyrankėmis puošime ne tik nuogas pėdas. Anot mados žinovų, tokios apyrankės bus populiarios kartu net priderinus jas prie... sportbačių.

Instagram nuotr. @shibindaa

Visiškai pečius atidengiančios palaidinės. Meksikietiškų serialų įvaizdį primenančios palaidinės vėl sugrįžta į madą, todėl šiltuoju sezonu galėsi drąsiai atidengti savuosius petukus. Lyg žinodama 2016 metų stiliaus prognozes tokia palaidine puošėsi Hailey Baldwin, kuri prie pečius atidengiančios palaidinės pasirinko verstos odos sijonėlį. Atrodo romantiškai žavingai, o gal tokią stiliaus tendenciją verčiau palikti serialų aktorėms?

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis