Kokių šepečiu iš tiesų turi šukuoti plaukus? (FOTO)

Išsirinkti tinkamą plaukų šepetį verta ne vien dėl to, jog lengviau iššukuosi plaukus. Naudodama ne tavo plaukų tipui skirtą šepetį rizikuoji ne tik plaukus suvelti, bet ir juos pažeisti. Tad pirmyn ieškoti šepečio, su kuriuo tavo plaukai būtų glotnūs!

Tiesiems plaukams. Jei turi stygos tiesumo plaukus, gali naudoti ilgas šukas plačiais dantukais. Šukos gali būti ir medinės, svarbu, jog dantukai būtų kuo ilgesni. Taip neleisi plaukams susiriebaluoti, nes kuo arčiau šaknų yra šukos ar šepetys, tuo plaukai daugiau riebaluojasi.

Šepetys
Šepetys
Fotolia nuotr.

Labai purūs plaukai. Purius, storus plaukus suvaldysi su apvaliu šepečiu minkštais šereliais. Toks šepetys plaukus ištiesins ir padarys standesnius.

Šepetys
Šepetys
Fotolia nuotr.

Banguoti plaukai. Jei tavo galvą puošia bangelės, privalai įsigyti šepetį su ilgais šereliais. Jie padės geriau iššukuoti bangeles, jei norėsi plaukus patiesinti. Nors dažna garbanėlė šepečio visai nėra linkusi naudoti...

Šepetys
Šepetys
Fotolia nuotr.
Dažnai besiveliantys plaukai. Nuolat skundiesi, jog tavo plaukai atrodo it paukščių lizdas? Būtinai nusipirk platų, kvadratinės formos šepetį vidutinio ilgio šereliais. Toks plokščias šepetys tinka ir dažnai besiriebaluojantiems plaukams.

Šepetys
Šepetys
Fotolia nuotr.


Labai ploni plaukai. Ploni, lūžinėjantys plaukai reikauja šukų su retais dantukais.Būtina pasirinkti šukas su minkštais dantukais, nes aštrūs dantukai gali pažeisti ir taip silpnus plaukus.

Fotolia nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis