Viena populiariausių grožio priemonių sukelia baugius padarinius

Tikriausiai kiekvienai pažįstamas jausmas, kai skubant ryte kuo greičiau bandai atlikti grožio ritualus. Kartais nebelieka laiko net veidą padengti drėkinamuoju kremu, o ką jau kalbėti apie galvos plovimą...

Tokiu atveju dažną išgelbėja išganingasis sausasis šampūnas. Žinoma, papurškusi su juo šaknis gali papurenti plaukus akimirksiu, o ir staigiai paslėpti tai, jog tavo galva neplauta jau keletą dienų.

Vis dėlto dažnas tokio šampūno naudojimas kelia ne vien įprastą plaukų išsausėjimą. Didžiosios Britanijos plaukų specialistė Jonathan Long, kuri šukuosenas formuoja tokioms įžymybėms kaip Kate Moss ir Kate Middleton, pripažino, jog dažnas tokio šampūno naudojimas skatina tai, kas baisiausia... nuplikimą!

Tai patyrė pati garsioji plaukų specialistė, kuri dažnai naudodama sausą šampūną pastebėjo keistą išbėrimą ant savo galvos odos. „Pirmiausia pastebėjau raudonus spuogelius ant galvos odos. Iš pradžių nekreipiau dėmesio, tačiau kai darydamasi sau šukuoseną gale aptikau nuplikimą dėl išsausėjusios odos, persigandau “, - pasakojo britė.

Pasak dermatologų, dažnas sauso šampūno naudojimas taip pat gali sukelti niežėjimą, raudonį ir, žinoma, nuplikimus.

Ar dar trokšti gudrauti naudodama sausą šampūną?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis