2016-ųjų meilės frontas: selfiais nebesužavėsime...

Lietuvos pažinčių svetainių nariai šiemet daugiau dėmesio skirs nuolatinių antrųjų pusių paieškoms ir stengsis atskleisti savo vidinį grožį. Pažinčių portalo flirtas.lt ekspertas prognozuoja, kad 2016 m. bus metai, kai lietuviai mažiau domėsis greitais santykiais ir daugiau dėmesio skirs jų kokybei.

Kartu keisis ir mobiliųjų telefonų programėlės – jos vartotojams pateiks daugiau informacijos apie simpatijų objektą.

„Lietuviams nebeužtenka sau rinktis porą vien pagal amžių ir atstumą. Jie pavargo nuo tame slypinčio paviršutiniškumo, nuasmeninimo ir pasimatymų, kurie beveik išimtinai veda į lovą. Romantikos labiausiai pasiilgo dailioji lytis – merginos nori vyrams reikšti daugiau nei pasimatymų „mėsa“. Taigi, jos pereis prie programėlių, kuriose galės ieškoti antros pusės ne tik pagal grožį“, – sako interneto svetainės flirtas.lt pažinčių ekspertas Marius Petrauskas.

Jo teigimu, tai paveiks ir vaikinų elgesį. „Vaikinai nenorės palikti programėlių, kur nesunkiai ir beveik anonimiškai gali užmegzti draugystę be įsipareigojimų. Tačiau galiausiai jie paseks paskui moteris ir darys tai, ko lig šiol paniškai vengė – dalinsis informacija apie save ir gyvenimo tikslus. Tai reiškia, kad vis daugiau vyrų ir moterų antros pusės pradės ieškoti vertindami ir vienas kito vidinį grožį“, – teigia pažinčių ekspertas.

Abiejų lyčių atstovai ieškodami antros pusės internete stengsis išsiskirti pabrėždami savo originalumą. „2016-aisiais viskas pažinčių svetainėse suksis apie narių tikrumą ir savitumą. Jie norės parodyti, kad skiriasi nuo kitų ir yra įdomesni už likusius pretendentus. Tai jie darys dalindamiesi savo pomėgiais, mėgiama muzika, lankomomis vietomis ar patirtimis“, – aiškina pažinčių svetainės atstovas.

Ši tendencija bus ryški ir profilio nuotraukų albumuose. Pažinčių svetainių nariai daugiau dėmesio skirs savo nuotraukų kokybei ir įvairovei. Vis daugiau jų samdys fotografus, kad savo anketas galėtų papuošti profesionaliomis nuotraukomis, kurios pabrėš geriausias jų savybes ir padės atsiskleisti.

2016-aisiais populiariausios vyrų nuotraukos bus tos, kuriose jie šypsosis, o mažiausiai priešingai lyčiai įdomios – darytos vonioje ar tualete. Norėdamos sulaukti daugiau vyrų dėmesio merginos ir moterys turėtų dalintis nuotraukomis, kuriose užsiima aktyvia veikla – vaikšto, daro jogos pratimus.

Selfiai neteks savo patrauklumo. Ir vyrai, ir moterys turėtų rinktis nuotraukose, kur atrodo kasdieniškai, natūraliai ir savo erdvėje. Savęs fotografavimas veidrodžiuose – praeitis, kurios reikia vengti.

Sekdamos narių elgesio pokyčius keisis ir pažinčių svetainės – ieškos narių bendrų pomėgių, suderinamumo ir galimybių išsiskirti. Jos taip pat daugiau dėmesio skirs profilių autentiškumo užtikrinimui bei susiejimui su kitomis paskyromis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis