Kaip šiandien atrodo Laukinukė ir kitos telenovelių žvaigždės?

Muilo operas (telenoveles) matėme turbūt kiekviena. Jas po pamokų žiūrėdavom kartu su mamom ar močiutėm ir akylai sekėm herojų gyvenimus. Net berniukai žinodavo, kas yra laukinukė, Marimar ar vergė Izaura! Nuo pirmųjų telenovelių, pasirodžiusių Lietuvoje, praėjo nemažai laiko, todėl tikriausiai smalsu kaip dabar gyvena ir atrodo daugybę žmonių prie televizorių ekranų prikausčiusios gražuolės.

VERGĖ IZAURA
Telenovelių žiūrėjimo istorija Lietuvoje prasidėjo dar sovietmečiu, kai pradėta rodyti legendinė melodrama „Vergė Izaura“. Šį serialą rodė daugiau nei 80-yje šalių, o vergė Izaura gerai žinoma lig šiol. Pagrindinės herojės vaidmenį atliko aktorė Lucelia Santos, kuri aktyviai vaidino daugiau nei trisdešimt metų.

Mergina aktorės karjerą pradėjo vos keturiolikos metų, tačiau labiausiai sužibėjo jau minėtoje televonelėje. Įdomu tai, kad Lucelia Santos buvo pirmoji užsienio žvaigždė Kinijoje gavusi apdovanojimą už vaidybą, taip pat Lucelia Brazilijos filmų festivalyje pelnė du apdovanojimus geriausios aktorės karegorijose, vėliau pripažinimo sulaukė ir jos režisuotas dokumentinis filmas.

Lucelia Santos nusifilmavo dvidešimtyje filmų ir dvidešimt dviejuose serialuose, taip pat jai teko vaidinti teatre ir režisuoti dokumentinį filmą bei telenovelę. Moteris lig šiol turi, ką veikti, tiesa, dabar Lucelios populiarumo žvaigždė yra šiek tiek nusileidusi ir ji dažniau režisuoja nei filmuojasi, tačiau Luceliai jau 58-eri. Gal laikas ir pailsėti?

Jaunos Lucelios Santos nuotrauką rasi ČIA. O štai kaip Lucelia Santos atrodo dabar - nuotrauką rasi ČIA.

LAUKINUKĖ

Kas nežino išdidžios ir vyrus, ir moteris žavinčios Laukinukės? Telenovelė „Laukinukė“ (isp. Gata Salvaje) pradėta rodyti 2002 metais ir buvo vienintelis serialas ispaniškos televizijos istorijoje, kurį filmavo Jungtinėse Valstijose (Majamyje, Floridoje ir t.t.), o po to rodė Meksikoje. Pagrindiniai serialo herojai buvo Marlene Favela ir Mario Cimarro (jis atliko Marijaus Luiso vaidmenį, o šiuo metu yra susižadėjęs ir, manoma, kad slapta vedęs lietuvaitę!).

Garsiausia laukinukė - Marlene Favela tada ir dabar
Garsiausia laukinukė - Marlene Favela tada ir dabar
Vida Press

Kitas filmas, kuriame Marlene išgarsėjo dar labiau – „Zoro: špaga ir rožė". Dramas vykusias šiame seriale taip pat buvo galima pamatyti ir Lietuvoje. Skaičiuojama, kad telenovelių žvaigždė nusifilmavo net dvidešimt trijuose serialuose, tačiau tai tikrai ne pabaiga! Ši moteris vis dar intensyviai filmuojasi, kuria drabužius ir dirba modeliu. Tiesa, paskutiniai filmai (Species: The Awakening arba Playball) nėra itin sėkmingi, jei tikėtumėme IMDB vertinimais, jie siekia vos 4 balus iš dešimties.

Garsiausia laukinukė - Marlene Favela tada ir dabar
Garsiausia laukinukė - Marlene Favela tada ir dabar
Vida Press

Tačiau žvaigždė neliūdi, jai keturiasdešimt, ir ji lig šiol kaitina vaikinų širdis. Juk pažvelgus į Marlene senesniuose filmuose ir šiandien, net nepasakytumėm, jog ji labai pasikeitė: ilgi plaukai, dailūs bruožai, nepriekaištinga figūra ir vis dar daugybė ją dievinančių gerbėjų.

Marlene Favela
Marlene Favela
Vida Press

MARIMAR
Telenovelėje „Marimar“ debiutavo dainininkė Thalia, kurios tikrasis vardas yra Ariadna Thalia Sodi Miranda Mottola (dabar turbūt nebekyla klausimų, kodėl ji nutarė prisistatinėti trumpesniu vardu). Būtent Thalia atlieka pagrindinį vaidmenį seriale „Marimar“ . Kokia istorija pasakojama telenovelėje? Marimar gyvena su seneliais ir yra neturtinga, tačiau tai nesutrukdo jai pamilti turtingo ūkio savininko sūnaus. Jis taip pat susižavi jauna ir labai gražia mergina, tačiau didžiausia problema yra ta, jog turtingi ir vargšai tuometinėje Meksikoje negali būti kartu. Tada ir prasideda įdomybės, nesusipratimai, keisti ir dramatiški bei laimingi įvykiai, pritraukę daugybę žiūrovų iš viso pasaulio.

Thalia anksčiau ir dabar
Thalia anksčiau ir dabar
Vida Press

Thalia gabi daugelyje sričių. Ji ne tik vaidina, ji yra puiki atlikėja. Dainininkės karjerą pradėjo vos devynerių metų ir niekada jos nebeapleido. Mergina koncertuoja lig šiol ir yra puikiai žinoma Amerikoje. Kartą Amerikos prezidentas W. Bush'as pakvietė Thalia į Baltųjų rūmų vakarėlį, kur ji kartu su grupe galėjo atlikti savo programą. 2002 metais ji gavo Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimą už geriausią albumą, o 2013 metais Thalia Holivudo šlovės alėjoje gavo žvaigždę ir tikimės, jog apdovanojimai dar ilgai plūs į jos pusę.

Sakoma, kad žvaigždės šlovė neišblėso ne tik dėl jos talentų, bet ir dėl to, kad ji pasirinko puikų vyrą - muzikos industrijos titaną Tommy Mottola, kuris kažkada buvo ir Mariah Carey vyru. Tačiau jos gerbėjai bei žmonės, dirbantys kartu tikina, jog ji puiki aktorė, dar geresnė dainininkė ir profesionali verslininkė. Viską sudėjus į vieną gauname ypač talentingą tarptautinę žvaigždę, skinančią tik pergales!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis