Brooklyno Beckhamo meilė - gražuolė, kokias retai pamatysi (FOTO)

Garsiosios dizainerės Victorios Beckhkam ir futbolininko Davido Beckhamo sūnus Brooklynas Beckhamas (16 m.) - augantis širdžių daužytojas.

Brooklynas, kuriam prognozuojama puiki modelio ateitis, neseniai buvo poruojamas su dainininke Selena Gomez, tačiau žiniasklaidai šiuo metu jau žinoma, jog jie yra tik geri draugai.

Nors Brooklynas visuomet yra apsuptas žavingų merginų, jo širdis priklauso vienai - prancūzų atlikėjai ir modeliui Soniai Ben Ammar (16). Praėjusių metų rugsėjį paparacių kartu užfiksuoti jaunuoliai iš karto davė peno kalboms apie jų šiltus jausmus. Tai įrodė ir pats Brooklynas, paviešindamas itin romantišką jo ir Sonios nuotrauką paplūdimyje. Ją gali pamatyti ČIA.

Sonia
Sonia
Vida Press

Brooklynas ir Sonia
Brooklynas ir Sonia
Vida Press

Nors tiksliai nėra žinoma, ar mergina, apkabinusi Brooklyną, iš tiesų yra Sonia, artimi šaltiniai teigia, jog būtent ji šiuo metu yra svarbiausia mergina Brooklyno pasaulyje.

Facebook nuotr.

Sonia iš tiesų turi įspūdingą išvaizdą, tačiau ne vien ji traukia garsiojo Brooklyno dėmesį. Kylanti atlikėja ir aktorė dievina meną, architektūrą bei madą, o pasižvalgius Brooklyno Instagramo paskyroje taip pat galima įžvelgti vaikino meilę šiems trims dalykams.

Artimi šaltiniai teigia, jog juos taip pat sieja... apsipirkinėjimo manija. Anot porelės draugų, abu jaunuoliai nevengia pakloti apvalių sumelių prabangiose drabužių parduotuvėse. Porelė taip pat dievina gurmanišką maistą, todėl dažnai yra pastebimi vakarieniaujantys ištaiginguose restoranuose.

Facebook nuotr.

Facebook nuotr.

Pati Sonia dažnai savo Snapchate dalinasi pavydėtino modelio gyvenimo akimirkomis - nuotraukomis iš fotosesijų ar kastingų. Gražuolė gali pasigirti ne tik puikia figūra, bet ir vešliais, ilgais plaukais.

Facebook nuotr.

Facebook nuotr.

Visgi Brooklynas kažkodėl delsia pasauliui pristatyti savo mylimąją, tad jo Instagramo paskyroje nerasime nė vienos meilios nuotraukos su gražuole prancūzaite. Gal toks akylas santykių slėpimas - noras apsisaugoti nuo nereikalingo dėmesio?

Mes labai norėtume šią svajonių porelę pavadinti oficialia, tačiau tai turi nuspręsti patys jaunuoliai!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis