5 makiažo klaidos, kurias kartoja dažna

Dažna mergina, nuolatos daranti makiažo klaidas, to net nesuvokia. Apie makiažo klaidas nutylinčios geriausios draugės daro meškos paslaptį. Geriau kartą ir visiems laikams išsiaiškinti, kokių makiažo klaidų vertėtų nedaryti. Dažniausiai pasitaikančios merginų makiažo klaidos yra...

1. Blakstienos užriečiamos paskiausiai

Makiažo specialistai tvirtina, kad blakstienos užsiriečia geriausiai tada, kai yra visiškai švarios. Kai jos užriečiamos, galima tepti blakstienų tušą ir tada reikia palaukti, kol nudžiūs. Paskui galima dar kartą – tik labai atsargiai – užriesti, tačiau jeigu blakstienų tušas dar neišdžiuvęs ar yra lipnus, viskas, ko galite tikėtis, tai sulipusių blakstienų. Tai niekada nepuošia akių.

2. Ne to atspalvio skaistalai

„Skaistalai turėtų papildyti jūsų natūralios odos atspalvį, – pataria garsu įžymybių makiažo specialistas Alejandro Falconas. – Jeigu renkatės sodresnę lūpų spalvą, tuomet skaistalų atspalvis turėtų būti subtilesnis“.

3. Makiažo atspalviai išbandomi neteisingose vietose

Įprastai norėdami išbandyti naujo makiažo pagrindo ar lūpų dažų spalvą, naudojame tam rankos šoninę dalį. Tačiau taip daryti neteisinga. Jūsų rankos gali būti gerokai raudonesnės už veidą.

4. Dedama pernelyg daug pudros

Jeigu per dieną kelis kartus ant veido pakartotinai tepsite pudrą, jūsų veidas gali atrodyti sunkus ar net vulgarus. Geriausia būdas to išvengti – išsiskyrusius riebalus sugerti specialiomis servetėlėmis.

5. Antakių dažymas pernelyg tamsia spalva

Makiažo specialistai pataria antakius dažyti kiek šviesesne spalva ar mažiau intensyviai. Jeigu rinksitės rudą pieštuką, kuris toks pat tamsus kaip jūsų natūralūs antakiai, jie atrodys pernelyg sunkūs ar intensyvūs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis