Ruošiamės savaitgaliui: 5 paprasti patiekalai, kuriuos pasigamins kiekviena

Savaitgalį privalo likti pamalonintas ne tik tavo, bet ir tavo tėvų, draugių, draugų ar vaikino skrandis! Todėl čiupki virėjos prijuostę ir pasigamink kažką gardaus. Pažadame, ilgai neužtruksi, o nepamirštamą skonį jausi dar ilgai!

Gaivios salotos

Tau reiks gūžinių salotų, pomidorų, agurkų, alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų. Jei mėgsti, gali įpjaustyti mocarelos arba fetos sūrių. Salotas apšlakstyk aliejumi ir balzaminiu actu. Tavo sveikas patiekalas jau paruoštas!


Lazanija

Pats paprasčiausias patiekalas, kurį pavyks paruošti kiekvienai. Receptų rasi internete arba kulinarinėse knygose. Beje, jei esi vegetarė, yra išeitis pagamink lazaniją su špinatais ir varške! Taip pat rasi įvairių receptų su moliūgais, paprikomis ar morkomis.


Blyneliai

Kas gali būti skaniau savaitgalio pusryčiams? Tereiks kiaušinių, pieno, miltų ir cukraus. Ir nepatingėk išsitirpdyti šokolado ir juo užlieti tik iškeptus blynelius saldumas visai dienai garantuotas.


Plaktas vaisių kokteilis

Tiks sveikiems pusryčiams ar skaniems priešpiečiams. Sudėk mėgstamus vaisius į plaktuvą (tai gali būti bananai, obuoliai, įvairios uogos žiemos metu tiks ir šaldytos, kriaušės, apelsinai, kiviai), išplak, ir mėgaukis lengvu kokteiliu.


Spagečiai su padažu

Ypatingai skanus receptas, o ir labai greitai paruošiamas. Kol virs makaronai, paruošk padažą. Pakepink susmulkintas česnakų skilteles svieste, vėliau sudėk šaldytas krevetes be kiautų. Po kelių minučių pilk gerą šlakelį grietinėlės ir dar pakaitink padažą. Kai makaronai jau išvirs užpilk paruoštą padažą ant jų ir išmaišiusi dėk į lėkštes. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis