Keisti aknės gydymo būdai, kurie veikia

Tikriausiai žinai, jog gydant ligas toli nuo gamtos nusigręžti nevertėtų. Taip pat ir gydant aknę - natūralūs produktai geriausiai gali padėti gydant spuogelius. Kokie yra tie du magiški augalai?

Žalia arbata

Ji nėra tiesiogiai siejama su aknės gydymu, bet joje yra daug antioksidantų, kurie turi senėjimą stabdančių savybių ir apsaugo odą. Tad geriant žalią arbatą oda atrodys jaunesnė ir gaivesnė. 2-3 g žalios arbatos lapelių užpilk vienu puodeliu šilto (80-85°C) vandens. Palik prisitraukti 3–5 minutes. Tokią arbatą gerk tris kartus per dieną.

Svilarožė

Vaistinės svilarožės šaknis yra nuo seno naudojama gydomoji priemonė, kurioje yra taninų ir medžiagos, vadinamos „augaliniais klijais“ – šie pasižymi raminančiu poveikiu. Vaistinės svilarožės šaknies nuovirą galima naudoti tiesiai ant odos – jis padės sumažinti uždegimą ir suerzinimą išbertuose plotuose.

Geriant šį nuovirą, mažėja uždegimai visame organizme, rašoma knygoje „Herbal Medicine: Biomolecular and Clinical Aspects“ („Fitoterapija: biomolekuliniai ir klinikiniai aspektai“).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis