3 ženklai, jog jis nori tave dar kartą pamatyti

Per Valentino dieną gausu ne tik pasimatymų, tačiau ir širdį virpinančių pirmų susitikimų, kurie gali nulemti, kokie bus tolimesni santykiai. Pasiryžusi išsiaiškinti, kokie yra pagrindiniai ženklai, kurie rodo, jog vaikinas norės tave pamatyti vėl ir vėl?

Jis ieško akių kontakto, kad įsitikintų – tu supratai, kad jis tai daro sąmoningai.

Ženklas, kad vaikinas iš tiesų, nuoširdžiai tavim domisi – ilgas, reguliarus akių kontaktas. Jei vaikinas nenuleidžia nuo tavęs akių (kartais gali pasijusti ne nejaukiai), tai reiškia, jog iš tiesų jam patinki ir jis tavimi žavisi. Ir priešingai, jei vaikinas žvalgosi į visas puses, reiškia, jo dėmesys nėra sutelktas į tave.

Jis lyg netyčia vis prie tavęs prisiliečia – ne iškrypėliškai, o taip, kad jaustum jo buvimą – tiek psichologiškai, tiek fiziškai.

Per pirmą pasimatymą galima tinkamai liesti merginą, o galima ir netinkamai – yra daug būdų. Patyręs bei gebantis merginai tinkamai parodyti dėmesį vaikinas nebus grubus ar akiplešiškas. Jei vaikinas tau galantiškai asistuoja, atidaro duris, praleidžia tave pirmas, vadinasi, jis tau rodo dėmesį.

Jis mažai kalba apie save, daugiau stebi, grožisi tavimi.

Vaikinai (manau, ir merginos) pasistengs užpildyti tylos pauzes, jei yra su mergina, kuri jį ne per daug domina. Tylėti galima tik su žmogumi, su kuriuo gerai jautiesi. Todėl

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis