Neįprasta mada, kurią tuoj kopijuos visos (FOTO)

Vos Katy Perry pasirodė išankstiniame GRAMMY vakarėlyje, pasklido kalbos, kad dainininkė įvaizdžio idėjų semiasi iš populiarumo rekordus mušančios Kim Kardashian. Bet ar tikrai?

Praėjusią savaitę Kim sulaukė ir kritikos, ir pagyrų Niujorke pademonstravusi drąsų įvaizdį. Ji mūvėjo juodas tampres, avėjo aukštakulnius smailiu priekiu, vilkėjo perregimą palaidinę ir masyvius kailinius, o juodi plaukai buvo supinti į dvi šelmiškas kasas.

K. Kardashian, Vida Press nuotr.

Savaitgalį išankstiniame GRAMMY vakarėlyje dalyvavusi atlikėja Katy Perry pakurstė kalbas apie nukopijuotą Kim įvaizdį. Dainininkė segėjo perregimą korsetą, mūvėjo juodas tampres, avėjo aukštakulnius smailiu priekiu, o galvą puošė 2 ilgos juodos kasos - visai kaip K. Kardashian. Trūko tik ilgų kailinių.

Vida Press nuotr.

K. Perry, Vida Press nuotr.

Nors garsenybių apranga turėjo šiokių tokių panašumų, greičiausiai nukopijuoto įvaizdžio efektą sukūrė ne drabužiai, bet identiška šukuosena. Pastaruoju metu Kim dažnai pinasi plaukus į dvi drakoniuko stiliaus kasas. Tačiau tokią šukuoseną renkasi ir daugiau žvaigždžių. Nedrįstame abejoti, kad šis pynimas taps karščiausia pavasario ir vasaros šukuosenų tendencija.

When Kim gets her hair Inspo from North 👌🏽 #northwest #kimkardashian #braids

A photo posted by Thessy & Yiota (@saboluxe) on Feb 15, 2016 at 2:14am PST

Good morning xx

A photo posted by Harrys Wife🍼 (@thosetumblrgirlz) on Feb 15, 2016 at 1:32am PST

Hair goals 👌🏼👌🏼 #blonde #blondie

A photo posted by Karli Lothian (@karlifinn) on Feb 15, 2016 at 1:00am PST

💋 Love the Braids @alihooperhair - More😍@styles.tv💁@hair.tv More😍@styles.tv💁@hair.tv More😍@styles.tv💁@hair.tv - #color #style #colors #styles #beauty #hair #longhair #love #hairvideo #hairvideos #braids #curls #braid

A video posted by Styles You Love ⤴ (@styles.video) on Feb 14, 2016 at 3:59pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis