Jaunimo numylėtinė per apdovanojimus parodė tai, ko niekas nesitikėjo (FOTO)

Praėjusį vakarą Los Andžele praūžę prestižinai „Grammy” apdovanojimai sutraukė gausų būrį įžymybių, tarp kurių buvo ir jaunimo numylėtinės atlikėjos Taylor Swift (26 m.) ir Selena Gomez (23 m.).

Nenuostabu - juk jos praėjusiais metais muzikiniame pasaulyje buvo vienos ryškiausių žvaigždžių. Geriausiomis draugėmis save vadinančios dainininkės ir „Grammy” apdovanojimuose nesiskyrė nė per metrą - kartu fotografams pozavo ant raudonojo kilimo ir demonstravo viena kitai šilumą.

Selena ir Taylor
Selena ir Taylor
Vida Press

Selena ypatingam vakarui pasirinko jūros mėlynumo blizgią dizainerio Calvino Kleino suknelę, kuri tiesiog ideliai pabrėžė jos puikią figūrą. Įvaizdžiui sustiprinti mergina pasipuošė ryškiais sidabriniais auskarais ir stambiomis garbanomis. Paprastas, tačiau puikus pasirinkimas!

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Visgi vakaro žvaigžde numeris vienas neabejotinai tapo Taylor Swift. Taylor, kurios albumas buvo paskelbtas Metų albumu, stiliaus atžvilgiu buvo kur kas drąsesnė. Atelier Versace suknele pasipuošusi atlikėja ne tik parodė savo idealiai ištreniruotą kūną, bet ir... žavingą rausvą apatinį trikotažą.

Selena ir Taylor
Selena ir Taylor
Vida Press

Visus drovumo diržus nusisegusi Taylor demonstravo savo ilgas it gazelės kojas ir taip tiesiog įtikino, jog yra tikra šio vakaro diva.

Štai čia tai friend goals, ar ne?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis