HOROSKOPAS SAVAITGALIUI: naujienos meilės srityje (02 26 - 02 28)

Ar jauti pavasarį? Paskutinis žiemos savaitgalis atneš daugybę įvairiausių nuotykių,

Avinas. Avino ženklo atstovėms savaitgalį gali atrodyti, kad jų širdis reikalauja daugiau dėmesio, nei paprastai. Tačiau nepamiršk, kad artimam žmogui dėmesio gali reikėti dar daugiau, nei tau. Bet kokiu atveju, ši situacija gali sukelti įtampą svarbiuose santykiuose.

Jautis. Meilės reikalai ir socialiniai pažadai šios savaitės pradžioje gali lengvai komplikuotis. Delikačios emocijos ir esami izoliacijos jausmai šiuo metu gali būti nesibaigiančia tema. Savaitgalį gali tekti stebėti, kaip mylimi žmonės ir artimi draugai aktyviai vengia naujų planų, viešų renginių ar socialinių įsipareigojimų.

Dvyniai. Žvaigždės įspėja, kad šeštadienį gali pritrūkti žinių ar patirties, sprendžiant kažkokį klausimą. Tai pasakytina ir apie asmeninį gyvenimą, ir apie reikalus, ir apskritai apie santykius su žmonėmis. Jei nepripažinsi, kad kažko nežinai, gali padaryti didelių klaidų.

Vėžys. Galimos atviros diskusijos tarp draugų ir artimų šeimos narių. Nuolatine jų tema bus kasdieniniai įpročiai ar socialiniai pažadai. Į naujai siūlomus sprendimus būtina reaguoti greitai. Turėsi imtis veiklos, jog

Liūtas. Liūto ženklo atstovės šį savaitgalį pasieks emocinį apogėjų. Viskas juda link kritinio taško. Mažos smulkmenos, kurias ignoravai santykiuose, sugrįš ir tave persekios. Kažkas mėgins kišti tau pagalius į ratus, o gal taip tik tau atrodys.

Mergelė. Galite tikėtis gundančių prašymų ir jausti subtilią konkurenciją dėl dėmesio. Per kelias ateinančias savaites ilgai tylėję ar emociškai nutolę artimieji leis žinoti apie savo jausmus ir ketinimus. Laukite stiprios atsidavimo ir atnaujintų įsipareigojimų išraiškos.

Svarstyklės. Paukščių giesmės suteiks tau laimės. Ir apskritai, skirk laiko dalykams, kurie suteikia tau džiaugsmo. Bendrauk su kūrybingais žmonėmis, skirk laiko kūrybiniams projektams. Lai tavo veikla liejasi laisvai ir atneša laisvę.

Skorpionas. Šio ženklo atstovų laiką ir dėmesį gali užvaldyti seni socialiniai pažadai ar seniai pamiršti romantiški idealai. Savaitgalį galima tikėtis nostalgijos antplūdžio ar sentimentalių atspindžių. Praeities emocijos privalo išblėsti, nes tik taip įmanomas šios dienos progresas.

Šaulys. Savaitaglį išmoksi save mylėti, įsiklausyti į save. Nebūkite tokie kritiški sau ir kitiems. Nors jums ir atrodo, kad darote vieną klaidą po kitos, tikrai nereikia savęs graužti ar peikti kitų.

Ožiaragis. Savaitgalį ožiaragėms turėtų puikiai sektis meilėje, bet tik jei pati leisi viskam vykti. Visų pirma turi atverti savo glėbį, kad galėtum duoti ir imti. Bet jei tavo rankos bus pilnos skalbinių, artimam žmogui bus sunku tave apkabinti.

Vandenis. Vandenio ženklo atstoves šį savaitgalį sups meilė. Būsi apdovanota, nes pati turi tiek daug ką pasiūlyti. Visur skleisk savo meilę – dalink ją žmonėms, šypsokis ir pasaulis šypsosi tau. Neįsileisk nerimą keliančių minčių - turi daug priežasčių būti laiminga.

Žuvys. Jei manai, jog lengvai išsuksi tysodama lovoje visą savaitgalį, deja, taip nebus. Tavęs laukia promogos ir aktyvus laisvalaikis - gali būti, jog iškeliausi į trumpą kelionę, aplankysi parodą ar kokį nors spektaklį. Tad pasiruošk linksmam laikui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis