Viena mėgstamiausių merginų grožio priemonių palieka kraupius padarinius (VIDEO)

Pavasariui lipant ant kulnų dažna kuria planus, kaip pasikeisti įvaizdį. Kaip ir praėjusį sezoną, taip ir šį, puošimės ryškiomis spalvomis - tiek kalbant apie drabužių stilių, tiek ir apie šukuosenas.

Žinomas plaukų ekspertas Guy Tangas pataria - norint puikuotis ryškia plaukų spalva, būtina vengti... ne, ne saulės spindulių! Pasirodo, merginų dievinama plaukų tiesinimo priemonė yra tikras košmaras dažytiems plaukams.

Guy savo Intagramo paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame demonstruoja, kaip karštis veikia dažytus plaukus. Pasirodo, karštos tiesinimo žnyplės blogina ne tik plaukų būklę, bet ir stebuklingai pradangina spalvą.

Įkaitinus tiesinimo žnyples, iki, pavyzdžiui, 180 laipsnių, vos po kelių tiesinimų gali išblukti ryški spalva! Todėl patartina tiesintuvą naudoti kaip galima rečiau, tik ypatingomis progomis. Juk nenori ne tik suskilinėjusių galiukų, bet išblukusios plaukų spalvos?

Pažiūrėk plaukų specialisto eksperimentą ir įsitikink pati:

Watch #Hairbesties on why hair color fades so fast! Turn down the temperature to your flat iron and curling irons! New video on my YouTube channel! Don't forget to get your tickets to the GuyTangHairBattle @kenraprofessional show this weekend! @hairbynoora

A video posted by Guy Tang (@guy_tang) on Feb 15, 2016 at 10:47pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis