Grožio paslaptis atskleidžia Simona Milinytė: kada ją galime išvysti be makiažo?

Solinės karjeros už Atlanto jau dvejus metus siekianti Simona Milinytė (20) šią savaitę ruošiasi naujos dainos „Moonlight“ pristatymui. Kadangi scenos atlikėjoms makiažas ir grožio ritualai labai artimi, paprašėme Simonos pasidalinti jos mėgstamiausiomis kosmetikos naujienomis bei kasdieniais dažymosi įpročiais.

Kaip atrodo rytinė tavo grožio rutina?

Labai paprasta. Tiesiog nusiprausiu, susišukuoju ir tiek. Neturiu didesnių ritualų kiekvienai dienai. Ryte susiruošiu per 5–10 minučių.

Ar paprastą dieną naudoji daug makiažo? Kokios priemones naudoji įprastą dieną?

Makiažo kasdien nenaudoju. Tik lupų balzamą, kartais akių pieštuką. Blakstienų nesu dažiusi jau gal 5-6 metai, nes man patogiau jas prisiauginti. Labai nemėgstu tušo, tiksliau akimirkos, kai jį reikia nusivalyti. Manau, kad tušo valymas kaskart pažeidžia blakstienas, todėl jo nenaudoju. Tik akių pieštuku apsivedu akis. Mėgstu priauginamas blakstienas ir dažnai būnu su jomis. Tuomet nereikia net pieštuko. Kaip atrodai einant miegoti, taip ir prabundi!

Simona Milinytė
Simona Milinytė
Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip atrodo tavo kosmetinės turinys? Kokių kosmetikos linijų priemonėmis labiausiai pasitiki?

Mėgstu „MAC“ ir „Loreal linijas“, nors negalėčiau pasakyti, kad turiu mėgstamiausią kosmetiką. Turiu labai įvairių gamintoju makiažo priemonių, naudoju įvairią kosmetiką. Labai mėgstu kūno purškiklius. Daugiausia naudoju „Victoria Secret“ purškiklį „Body Mist“. Pats naujausias, kurį nusipirkau, yra „Strawberry and Champagne mist“ skonio. Labai skaniai kvepia ir gan ilgai išlieka ant odos.

Be kokios grožio priemonės negalėtum ištverti nė dienos?

Manau, kad tokios priemonės nėra. Dažniausiai naudoju akių pieštuką ir paprastą lūpų blizgi, tačiau bent dieną be jų tikrai apsieičiau.

Ar mėgsti būti be makiažo? O gal į lauką nepasidažiusi niekada neišeitum?

Įprastą dieną ir būnu be makiažo. Jį darausi nebent eidama į susitikimą ar vakare susitinkant su draugais. Namuose būnu nepasidažiusi, taip pat nesidarau makiažo einant į parduotuvę ar banką, tvarkant kasdieninius darbus.

Simona Milinytė
Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr.

Ar susiduri su veido odos problemomis? Kaip dažniausiai palepini, pailsini veido odą?

Su veido oda neturiu daug problemų. Kartais atsiranda vienas ar kitas pabėrimas, tačiau už lygią odą turiu būti dėkinga mamos genams. Tiek mano mama, tiek močiutė turi visiškai lygią odą. Karštuoju sezonu vis pasitempiu veidą drėkinamaisiais kremais. Taip pat mėgstu naudoti blakstienų balzamą, kuris augina ir stiprina blakstienas. Plaukams naudoti purškiamą kondicionierių. Kaip tik nesenai išbandžiau naują – su placenta, ir kol kas nenusivyliau. Odai rekomenduočiau kokosų aliejų. Juo tepu kūną ir plaukus prieš plovimą. Man labai patinka ne tiktai, kaip jis kvepia, bet ir kaip sudrėkina, atgaivina odą.

Be kokios madingos makiažo priemonės šį pavasarį savo įvaizdžio neįsivaizduoji?

Gelinio nagu lako. Išvis nebenaudoju paprasto lako nagams, tik gelinio pagrindo. Ypač pavasarį ir vasarą. Nemėgstu, kai lakas nusitrina ar nusilupa, todėl labiau pasitikiu geliniu, ilgalaikiu lakavimu. Taip pat ir su blakstienomis. Kai jas turiu – nereikia jokio makiažo, nesugaištu laiko grožio ritualams. Todėl manau, kad be blakstienų ir akių pieštuko šį pavasarį neišsiversiu. Tikriausiai ir be savo mėgstamiausių kūno purškiklių, kvepalų ir maitinančio lūpų balzamo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis