5 stilingi daiktai, kuriais privalai papildyti savo spintą

Savo spintą papildžiusi šiais sezono hitais ar jau seniai mados padangėje karaliaujančiais daiktais nesigailėsi. Juos pamėgusios garsios madistės sako šių į nieką nekeisiančios.

Victoria Beckham negalėtų gyventi be griežto kirpimo minimalistinio palto. Tokių jos spintoje gausu, pasak dizainerės, tai idealus drabužis, kiekvieną derinį paverčiantis nepriekaištingu.

Vida Press nuotr.

Drabužiai iš asos.com - Ltd

Dizainerės Kym Ellery pasirinkimas - masyvi avalynė. Storapadžius arba aukštakulnius masyviu kulnu ji avi jau daugybę metų, trauką tokiai avalynei paskatino japonų kultūra. Kaip sako Kym, masyvūs batai įvaizdžiui suteikia modernumo ir išskirtinumo.

Vida Press nuotr.
Avalynė iš asos.com - Ltd

Išraiškingų kūno linijų modelis Ashley Graham turi ne vienus siaurus džinsus. Tai lengvai derinamas, puikiai prie kūno formos prisitaikantis ir itin patogus drabužis, kurį Ashley siūlo dažniau rinktis ne tik liaunoms, bet ir apvalesnių figūrų merginoms.

Vida Press nuotr.

Drabužiai iš asos.com - Ltd

Mados redaktorė Ashley Owens neslepia turinti savo uniformą. Jos drabužis numeris vienas - kelnių kostiumas. Kiek tokių yra vyriško stiliaus gerbėjos drabužinėje, Ashley jau nesuskaičiotų.

Vida Press nuotr.

Drabužiai iš asos.com - Ltd

O štai aktorė Ruby Rose dievina senųjų roko grupių emblemomis margintus trikotažinius marškinėlius. "Nirvana", "Guns N’Roses", "Metallica" - šių legendinių grupių elementais dabintų marškinėlių aktorė turi šūsnį. Jie tinka prie visko! Gali tokius vilkėti prie džinsų, odinių kelnių, denimo kombinezono, elegantiško pieštuko silueto ar mergaitiško platėjančio - visuomet atrodysi stilingai.

Vida Press nuotr.
Drabužiai iš asos.com - Ltd

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis